Всичко това прилича на един опит на разпределяна на собственост,

...
Всичко това прилича на един опит на разпределяна на собственост,
Коментари Харесай

Експерт за случая със сина на Стайкови: Всичко това прилича на опит за разпределяне на собственост

" Всичко това наподобява на един опит на разпределяна на благосъстоятелност, на напън върху богатите хора. Рекетът е на разнообразни равнища. Полицаите изнудват дребните предприемачи, а богатите са затворени в ареста без обвинявания. Става дума за преразпределяне на милиарди. " Това сподели някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов във връзка със странния случай, в който синът на Миню Стайков се появи в " Пирогов " със следи от принуждение.
Радулов разясни, че Интерпол търси лицата в чужбина, защото никой не подозира, че те се намират в личната си страна.
" Били сме очевидци по какъв начин пандизчии са на плажа. На времето Маргините аз ги виждах на плажа пред себе си ", добави още той и изясни пред bTV, че зад контролно-пропусквателен пункт с Гърция някои хора минават границата против 20 евро.
" Ако беше в пандиза, това нямаше да му се случи, споделяше един основен секретар на Министерство на вътрешните работи ", добави Радулов, визирайки сегашния министър председател Бойко Борисов и добави, че тези, които " не върша това, което се желае от тях им се случват неприятни неща. "
" Много е неприятно това, че образецът, който им се дава от най-високо равнище, ги кара да си мислят, че това е позволено ", сподели още някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи по отношение на арестите в 4-то РПУ.
Според специалиста и някогашен шеф на Централна работа за битка с проведената престъпност (ЦСБОП) Тихомир Стойчев тези фамилии, като Арабаджиеви и Стайкови са израснали под опеката на органите за сигурност.
" Не мога да разясня дали има похищение, може да е инсценировка, юристите биха могли да измислят всевъзможни разновидности ", изясни той в изявление за bTV и добави, че преди време водач на партия на едно от малцинствата прикани властта да не се вглежда в циганските гета, а в богатите.
" Лошото е, че управляващите се употребяват като бухалки, постоянно от компаниите си заплащат на властта и това продължава и до през днешния ден ", безапелационен бе Стойчев.
Той напомни и случая с отвлечената щерка на Брендо. " Има дейности, с които се споделя: Внимавайте какво ще кажете. Тези региони на София са наситени с камери, доста от нещата може да се ревизират, дано да се работи по горещите следи ", прикани още специалистът.
Самият доктор, довел Стайко Стайков в " Пирогов " изясни, че потърпевшият е имал професионално подложен венозен източник и превръзка на главата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР