Всичко това бе взето от момичета, затова се стигна до

...
Всичко това бе взето от момичета, затова се стигна до
Коментари Харесай

Тотален Панаир В Мола С Часове, Полицията Дойде! Вижте Кой Ограби Джулиана Гани!

Всичко това бе взето от девойки, по тази причина се стигна до подобен скандал. Дойдоха девет служители на реда и стояхме от 17 часа до 1 часа през нощта, с цел да разнищят случая и най-после нищо ", показа ядосаната моделка, която добави, че магазинът се намира на подземния етаж и в него се продавали куфари и чанти от естествена кожа.

" Полицията в България е такава. Отказаха ни помощ, с цел да си нямат проблеми, Полицаите и защитата на центъра потвърдиха, че дамата от камерите е Габриела. Тя върна чантата и съобщи, че е била преазна. Не се сдържах и се развиках, тъй като не наподобявам на жена, която се разхожда с празна чанта. Разследването продължи. Пуснах тъжба против нея, вървях в 4-то районно, с цел да се разправям. Не се събрах в кожата си, аз обясних на полицията, че нещата може да са скрити в куфарите, а те отхвърлиха да ги поверят, тъй като нямали позволение ", продължава да се жалва Джулиана.

Тя е безапелационна, че сходно нещо мож да се случи единствено в България. Голямата драма се върти към изгубения лист, защото Джули е помни уговорките си и разчита само на него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР