Всичко, свързано с Барби, се радва на огромен интерес в

...
Всичко, свързано с Барби, се радва на огромен интерес в
Коментари Харесай

Къщата на Барби, в която всеки може да отседне

Всичко, обвързвано с Барби, се радва на голям интерес напоследък, несъмнено, поради идното излизане на едноименния филм с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг. Премиерата по кината е оповестена за 21 юли, петък.
 Марго Роби сподели къщата на Барби от едноименния филм на Грета Гъруиг
Как наподобява къщата на фантазиите на Барби от кино лентата

Марго Роби ни потапя в света на розовото

Актрисата, която ще влезе в ролята на обичаната на генерации кукла, неотдавна сподели снимачната площадка на кино лентата. Във видео на Architectural Digest тя ни разноски из розовото царство на фантазиите и научихме любопитни обстоятелства към снимачния развой от режисьорката Грета Гъруик, както и от  и.

Оказва се, че в реалност съществува къща, основана напълно като за живи Барби и Кен (изцяло в розово, естествено) и тя се намира в Малибу, Калифорния. Освен със наложителните за всеки дом стаи, триетажната сграда разполага и с фитнес зала, великански пясъчник, басейн, пързалка и дансинг, разбираме от Deadline.

Още по-вълнуващото за почитателите на Барби обаче е, че къщата може да бъде наета. От 17 юли посредством Airbnb всеки, който пожелае, може да резервира стаята на Кен за една нощувка за до двама посетители.

Spotted this thing from 10 miles away flying over today. Is that a.... real life Malibu House?? Seems to be. Pink everything... a water slide... floating " KEN " letters. Publicity stunt? Huge Barbie fans? Filming location? Who knows.
— John Schreiber (@johnschreiber)
Variety ни осведомят, че посетителите на парцела ще могат да прегледат дрешника на Кен, да се научат на танци на дансинга и да се включат в интензивности край басейна. Именно Кен ще бъде хазаин в дома. " Всички имаме фантазии и Барби има шанса да има къща, цялостна с тях. Но в този момент е мой ред и нямам самообладание да посрещна посетители ", са думите му в прессъобщение.

Когато розовата багра свърши... поради " Барби "

Снимачната площадка е била много... цветна

Къщата в действителност е претърпяла преустройване, като и преди този момент е била Барби къща. През 2019 година е била изменена за 60-ата годишнина на марката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР