Всичко скрито-покрито в една връзка рано или късно излиза наяве и

...
Всичко скрито-покрито в една връзка рано или късно излиза наяве и
Коментари Харесай

Тайната в хладилника: Как Шакира разбрала за изневярата на Пике

Всичко скрито-покрито в една връзка рано или късно излиза наяве и това нормално се случва поради нещо напълно банално. Тогава женската вътрешен глас стартира да подрежда частите от пъзела, достигайки до истината. 

За певицата Шакира истината за криела под формата на буркан с ягодово сладко в хладилника вкъщи. Сладкото било изядено в нейно неявяване, а нито мъжът ѝ Жерар Пике, нито децата им обичали ягодово сладко. Така тя осъзнала, че някой различен е бил в фамилния им дом, до момента в който нея я е нямало.
                             

По-рано този месец беше разкрито, че новата обич на Жерар, Клара Чиа, е била снимана в фамилния дом на някогашната двойка преди раздялата им.

Шакира към този момент даде да се разбере, че счита да излекува контузията от раздялата с Пике посредством музиката си. В набралото голяма известност рап парче с името  “Bzrp Music Sessions, Vol. 53 ”, създадено дружно с продуцента Bizarrap, Шакира изля болката, отправяйки ясно обръщение към някогашния си - тя е по-добра от новата му половинка Клара Чиа и той е изгубил доста. 

Оказва се, че в клипа към парчето “Te Felicito ”, което излезе през април 2022, певицата намеква за това по какъв начин е разкрила изневярата на Пике. В музикалния видеоклип Шакира отваря ледник, а там стои отрязаната глава на хуманоиден робот, който извършва ролята на нейно гадже в клипа.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР