Всичко се случва в живота. Хората се карат, разделят се,

...
Всичко се случва в живота. Хората се карат, разделят се,
Коментари Харесай

Майките могат да простят много, но не всичко

Всичко се случва в живота. Хората се карат, разделят се, само че въпреки всичко остават хора. Но героинята на днешната история реши да измами майка си.

Ирена живееше в красива къща, която беше наследила от родителите си. Там тя отгледа щерка си. Всички в селото харесваха майката, само че не й дъщерята. Когато момичето приключи гимназия и влезе в университет, мнозина бяха удовлетворени. Най-накрая дъщерята ще спре да получава всичко наготово от майка си.

Но след 5 години тя се върна. Предполагаше се, че ще се грижи за майка си, макар че тя в действителност не се нуждаеше от това. Никой не знаеше какво тъкмо се е случило в фамилията, само че един прелестен ден за Ана дойде скъпа кола. Седмица по-късно пристигнаха хора, които безусловно изгониха Ирена от вкъщи й.

Майката остана на улицата без стотинка. Тя стоеше посред пътя и плачеше, до момента в който положителни съседи я прибраха вкъщи. Оказа се, че щерка й я е принудила да продаде къщата си. С приходите тя си купила дребна къща в Италия. Преди няколко дни отпътувала с новото си гадже.

Пет години по-късно цялото село оказа помощ на бедната жена да събере пари за нова къща. Беше много дребна, само че уютна. Измамата беше жестока сама по себе си, само че най-болезненото за Ирена беше, че Ана даже един път не се обади през идващите 10 години.

Постепенно Ирена стъпи на краката си. Дори си откри мъж, с който си купи огромна къща.

Един ден Ана се появи на прага на тази къща. Тя искаше да приказва с майка си, само че Ирена даже не искаше да я огледа. Тя помоли брачна половинка си да отпрати щерка й, като й съобщи писмо.

Вижте още: Омъжих се за пари, само че не съм щастлива

“Скъпа Ана, пробвах се да ти дам всичко, което мога. Това обаче в никакъв случай не ти беше задоволително и реши да ми отнемеш даже дома. Къщата, в която израсна и където постоянно беше добре пристигнала. Ти ме остави без пари и си потегли. През всичките тези години даже не се обади. Не мога да ти простя ”.

Бихте ли дали прошка на щерка си, в случай че постъпи по този начин с вас?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР