„Всичко се случва бързо и в спешен порядък. Това означава,

...
„Всичко се случва бързо и в спешен порядък. Това означава,
Коментари Харесай

Може да се стигне до прекратяване на мандата на този кабинет, смята политолог

„ Всичко се случва бързо и в незабавен порядък. Това значи, че държавното управление не може да откри решение на управническата рецесия, обвързвана с ръководството на водата. Оставка на Нено Димов няма да потуши напрежението, тъй като в язовир „ Студена “ няма вода “. Това разяснява пред БНР политологът Георги Киряков.

Той означи, че продължава задълбочаването на утежняването на връзките сред съдружните сътрудници, а това задълбочава още повече рецесията, тъй като липсва единството. Според него в тази спешна обстановка ще последват нови събития и в обединението, и в ръководството.

„ Може да се стигне до преустановяване на мандата на този кабинет, в случай че самият Бойко Борисов не реши, че е по-добре да реши казуса с рецесията и по-късно да подаде оставка, в сравнение с в този момент и да остави казуса провесен, тъй като по този начин ще бъде разгласен, че бяга от отговорност и на последващи избори може да не получи доверие. Това може да е последният му мандат “, уточни политологът. По думите на Киряков един избор на съмнение няма да реши рецесията в Перник.

„ Българска социалистическа партия не може да събере задоволително гласове, с цел да има избор на съмнение. Единственото, което може да завоюва, са малко пререкания и конфликти. А това ще се върне в тяхното поле. Ще се влезе в едно русло, от което на обществото към този момент доста му е дотегнало “, разяснява още Георги Киряков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР