Всичко се променя. Още когато бях малка, майка ми ме

...
Всичко се променя. Още когато бях малка, майка ми ме
Коментари Харесай

Ето какво се случва, когато спрете да пиете алкохол

Всичко се трансформира.

Още когато бях дребна, майка ми ме предизвести за вредите от алкохола. Но не по същия метод, по който всички родители предизвестяват децата си, а по този начин, както когато знаеш, че детето ти е предразположено към проблеми с алкохола.

Ето какво се промени, когато стопирах да пия:

1. Бях по-малко обществена

Когато се отказваш от алкохола, отказваш и да излизаш. Натискът е прекомерно огромен и е от доста страни. Трябва да бъдете безусловно сигурни в себе си, с цел да можете още веднъж да излизате умерено и да знаете, че всичко ще е наред.

2. Но поддържам връзка повече

Често хората се нуждаят от алкохол, с цел да се провиснал и да поддържат връзка по-открито с хората. Има хора, които да вземем за пример обичат да танцуват единствено когато пият. Когато се откажете от алкохола, желаете или не, се социализирате повече.

3. Отслабнах

Не е загадка, че алкохолът не е най-хубавият за вашата диета. Започваш да се натоварваш, в случай че пиеш прекалено много - и това бях аз. Ако се откажете от алкохола, който е много калоричен, има огромен късмет да свалите непотребните килограми.

4. Станах по-продуктивна

Когато не прекарвате целия ден в леглото, след пиянска вечер, ще забележите, че сте много по-продуктивни. Махмурлукът е едно извънредно възприятие, от което ще се отървете.

5. Започнах да спестявам пари

Освен че е нездравословен, алкохолът е и безценен. След като спрете да си го купувате, ще забележите какъв брой по-добре ви е от финансова позиция.

6. Може би си спасих живота

Всички знаем колк нездравословен е алкохол, какъв брой вреди на цялото ни тяло и всичките ни органи. Живеем в задоволително рисков свят и си вредим задоволително доста с храната, която ядем и въздухът, който дишаме, с цел да се тровим и с алкохол.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР