Всичко се променя. Някои неща по естествен път, други с

...
Всичко се променя. Някои неща по естествен път, други с
Коментари Харесай

Потрес в Narod.bg: Велико Желев грее с филъри и ботокс като фолкпевица

Всичко се трансформира. Някои неща по натурален път, други с постоянна интервенция на скалпела. Един от най-богатите българи – Велико Желев, защитаван от властта с години и обгрижван с милиарди за публични поръчки от всички държавни управления на ГЕРБ, може изненадващо да попадне в ареста, да вземем за пример, тъй като пластовете на въздействието, което употребява, са се разместили до неразбираемост, рапортува източник на Narod.bg от компанията на олигарха „ Хидрострой “.

Но придворният олигарх на ГЕРБ това добре го знае, съдейки даже от лицето му, където всички пластове са се разместили неузнаваемо още веднъж с намеси за десетки хиляди левове. И за разлика от изчезналия асфалт в поверения му сектор от автомагистрала „ Хемус “, както и по Северната дъга, за лицето на боса на „ Хидрострой “ пари не са пестени.

Снимката на младия Вичо Желев, съпоставена с фрагмента от изявата му от този петък сутринта, откакто беше пуснат под гаранция от 20 000 лв., демонстрира задоволително – доближеният на ГЕРБ строителен магнат е преобразен и умерено може да си смени самоличността, тъй като се оказа модифициран като фолкпевица, призна служителят на мастития строител.

Но въпреки всичко анализът на експертите по естетична дерматология дава по-подробна информация за разкрасителните процедури, които е изтърпял суетният милионер – с изключение на литри филъри с хиалуронова киселина в устата, челото (филъри+ботокс), брадичката, слепоочията и скулите, близо 60-годишният Велико Желев се е подложил и на ринопластика (промяна на формата на носа) и на блефаропластика (операция на околоочната зона и клепачите). Всички тези интервенции костват десетки хиляди левове, само че да не издребняваме като него с асфалта. Както споделя модерният лаф – има пари, угажда си.

Реклама
 Снахата е щастлива с подобен суетлив свекър
Вероятно точно за свое лично улеснение, тъй като резултатът на филърите е краткотраен и би трябвало да се възобновяват на всеки от 6 до 8 месеца, босът на „ Хидрострой “ подари на снаха си – шеметната бургазлийка Грета, най-луксозната естетична клиника в София „ Амбър Бюти Клуб “.
 Златотърсачките на София знаят къде да се тунинговат
Клубът на най-богатите, както го назовават, наподобява на замък и се намира в самия център на столицата, а в него разтуха намират най-скъпо омъжените палавници. И макар трагичен случай още след откриването на „ Амбър “, когато млад доктор изгори неприятно своя пациентка, клиентелата от заможни дами не понижава.

Снахата Грета Желева гордо дава изявлението по лъскави списания за своето украшение, както го назовава, удовлетворен е и свекърът Велико, който има потребност от непрекъснати грижи, с цел да наподобява по-млад в ролс-ройсите си, присмива се служителят на олигарха.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР