Всичко прилича на политическа детска градина. Ако тази детска градина

...
Всичко прилича на политическа детска градина. Ако тази детска градина
Коментари Харесай

Хаджигенов за кандидата на ИТН: Политическа детска градина

" Всичко наподобява на политическа детска градина. Ако тази детска градина скочи напряко в 10-и клас, може и да има държавно управление ". Това бе първият коментар на Николай Хаджигенов от " Изправи се. БГ. Ние идваме " (ИБГНИ) за номинирания Пламен Николов за министър-председател от партията на Трифонов. Хаджигенов удостовери, че Николов е бил излъчен за поста в последния миг от " ИТН ", само че не сподели за какво. До последно бе спрягано името на юриста Петър Илиев като претендента за министър председател. " Имахме среща през днешния ден с представители на Има Такъв Народ, казахме им, че няма да подкрепим Илиев. Защото мнението на по-голямата част от ПГ, че не го поддържа ", изясни Хаджигенов пред Би Ти Ви.

Той сподели още, че не познава Николов и че има " шансове за поддръжка на кабинет на Има Такъв Народ до идния петък ", само че ИБГНИ държат на целите, за които са постигнали единодушие - правосъдна промяна, обществена и прочие Хаджигенов позволи, че в случай че партията на Трифонов се провали с първия мандат, а ГЕРБ се откажат от втория, както разгласи водачът Борисов, тогава може и да бъде осъществен и третият мандат за сформиране на държавно управление. Третата политическа мощ в Народното събрание е Българска социалистическа партия, а след нея " Демократична България ". Към момента не е ясно при коя групировка ще отиде той. 

В момента " Демократична България " (ДБ) и " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ) заседават по кандидатурата на Има Такъв Народ, като те дадоха да се разбере, че за двете обединения оповестяването на името в последния миг не е задоволително.

След като стана ясна номинацията на Пламен Николов, Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и управлението на парламентарната група на на партията се събраха на " Позитано 20 " с цел да обсъдят кандидатурата му.

  Очаквайте детайлности!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР