Всичко най-важно за първото гласуване по време на пандемия ще

...
Всичко най-важно за първото гласуване по време на пандемия ще
Коментари Харесай

С 14-часов ТВ маратон bTV проследява първия вот по време на пандемия

Всичко най-важно за първото гласоподаване по време на пандемия ще наблюдава редакцията на bTV Новините на 4 април в ефир онлайн, който ще продължи повече от половин денонощие. От изгрев слънце до среднощ екип от близо 250 експерти ще се погрижи феновете, слушателите и онлайн потребителите на всички bTV платформи да научат по какъв начин протича вотът във всички краища на България и най-горещите точки в чужбина. Анализатори, спортисти, актьори, народопсихолози, лекари и обичани лица от екрана ще разясняват вота в 360-градусовото изборно студио „ “, което ще стартира в 16:00 часа.

Изборният маратон в ефира на bTV ще започва в 7:00 със особено издание на „ “, което ще продължи до обедната емисия на bTV Новините, която също ще бъде удължена – до 13:00 часа. Зрителите ще имат опция да проследят онлайн първото гласоподаване по време на пандемия в другите точки на страната, в цяла Европа и в Съединени американски щати: по какъв начин се отразяват противоепидемичните ограничения на вота, по какъв начин се случва гласуването в преносимите изборни секции и в лечебните заведения. Репортерите и кореспондентите на bTV ще проследят по какъв начин гласоподават празнуващите Великден у нас и в центъра на католическия свят – Рим и Ватикана.

Жени Марчева, Александра Кръстева и Диана Любенова ще посрещнат в обновеното студио на „ Тази събота и неделя “ героите от първа линия, съумелите млади, доброволците и хората, които ни карат да се гордеем, че сме българи. Цигуларят Васко Василев, треньорите Росен Барчовски и Владо Николов, младоженците от „ Бригада Нов дом “ Владимир Караджов и Цветелина Димитрова са единствено част от гостите на предаването. Зрителите ще имат и специфична среща с именита национална певица – златния глас на Добруджа и отбор „ Филип Кутев “ – Верка Сидерова на прага на едно столетие, отдадено на България.

Следобедният ефир на bTV ще предложи две спомагателни новинарски излъчвания – в 14:00 и 15:00 часа, а специфичното изборно студио на редакцията с най-голямо доверие в България ще стартира в 16:00. В 360-градусовото високотехнологично студио Антон Хекимян и Светослав Иванов ще посрещнат едни от най-популярните и авторитетни събеседници от света на спорта, изкуството и шоубизнеса. Зрителите ще чуят коментара и на някои от емблематичните герои в бяло – лекарите, които водят повече от година борба с ковид. По традиция, проверяващите кореспонденти на bTV Новините ще наблюдават и ще осведомят феновете в действително време за изборни измами, търговия с избор и нарушавания на изборния развой. Водещият на bTV Новините Иван Георгиев ще наблюдава мненията, които вълнуват обществените мрежи и провокират най-горещи реакции.

След формалния завършек на изборния ден, Лиляна Боянова ще показа първите резултати от екзит пола на „ Алфа рисърч “ и „ Маркет ЛИНКС “ в основните райони на страната. Ще се потвърдят ли упованията за изключително огромно напрежение при предаването на изборните протоколи – репортерите на bTV Новините ще проследят онлайн работата на ЦИК и организация „ Информационно обслужване “. Икономисти, публицисти, топ политически анализатори и психолози ще разясняват първите резултати и вероятните разновидности за сформиране на парламент. Зрителите ще видят и първите реакции на политическите водачи и основните претенденти за депутати непосредствено от щабовете на партиите към края на четиринайсетчасовия избирателен ТВ маратон.

През целия избирателен ден редакторите на btvnovinite.bg ще ревизират сигналите и материалите на феновете и в онлайн платформата „ “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР