Всичко направи да набуташ татко си, татко ти Петко да

...
Всичко направи да набуташ татко си, татко ти Петко да
Коментари Харесай

След песента за Лена 7/8 ТВ пусна Песен за Киро

" Всичко направи да набуташ баща си, баща ти Петко да докара две тръби, баща ти Петко, щом е тука, елементарно се върви напред. Мойто момченце, ти го ползваш като парапет ", това гласи началото на така наречен " Песен за Киро ", оповестена в формалния Youtube канал на 7/8TV, предава Блиц. По стила на песента можем да съдим, че това е следващия вулгарен опит на екипа на Слави Трифонов за " политическа ирония ", граничеща с грозна насмешка.

" Песента " възпява бащата на някогашния министър председател Кирил Петков - Петко Петков, който по думите на Пламен Данаилов е бил изпратен от сина си да търси газ.

Важно е да се посочи, че песента, дело на хората на Слави Трифонов, идва откакто преди дни някогашният заместник-министър на енергетиката от квотата на " ИТН " (ИТН) Пламен Данаилов описа, че бащата Петко Петков бил зает с търсене на снабдители на синьо гориво.

" Официално е пътувал до Турция за договаряния дружно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разходи през първата половина на предходната година ", сподели Данаилов през миналата седмица.

По-късно . " Бащата на Кирил Петков в никакъв случай не е било командирован със заповед, издадена от администрацията на Министерския съвет и от страна на Министерски съвет в никакъв случай не са подавани поръчки за качването му на борда на летателно средство на ДАО. ", гласеше позицията на институцията.

Противоречивото ново творчество на 7/8 ТВ е кавър на " Кажи на майка си " на Слави и Ку-ку бенд. Видеото към него се състои от колажи от изяви на Кирил и Петко Петкови на публични събития и в тв студиа.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР