Всичко, което става в околната среда на България, говори за

...
Всичко, което става в околната среда на България, говори за
Коментари Харесай

Костадин Паскалев за багерите на Рила: Виждаме премиера в ролята на ДНСК

Всичко, което става в околната среда на България, приказва за унищожени държавни системи за ръководство. Премиерът сме го виждали във всевъзможни функции, в този момент го виждаме като ДНСК. Това приказва за заличаване на управническите системи – в случай че в нашата страна единствено той може да спре строителството.
Това сподели пред бТВ някогашният строителен министър и сегашен член на Националния съвет на Българска социалистическа партия – Костадин Паскалев.

По думите му две са институциите, които имат отношение по одобряването на един план, каквато е пътеката от трошляк на Рилските езера, а точно – Министерство на околната среда и водите и Инспекцията по околната среда и водите.

„ При тази обстановка е неуместно да няма екологична оценка, която да каже дали е относимо към опазването на околната среда реализацията на сходен план. “, разяснява Паскалев.

Според него задачата на плана на „ Бъбрека “ е една – асимилиране на средства. По мотив градежа на Алепу Паскалев добави, че практиката в България е законодателството да се пригажда към инвеститорския интерес и водещ фактор в никакъв случай не е публичният интерес.

Относно вътрешните войни в Българска социалистическа партия и идния избор на ръководител, Паскалев не отговори изрично дали той самият ще се кандидатира за поста. „ Нека да тормозим някои хора “, добави той на следващ въпрос по отношение на проектите му.

Категоричен е обаче, че конфликтът за водачество би трябвало да е сред хрумвания за решаването на проблемите в България, а не сред съответни персони.

Попитан дали съгласно него Корнелия Нинова ще ресурси мястото си, Паскалев отговори – по-скоро да.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР