Всичко, което се случва през последните две години, е част

...
Всичко, което се случва през последните две години, е част
Коментари Харесай

Проф. Христова: Всичко, което се случва, е част от огромна хибридна война

„ Всичко, което се случва през последните две години, е част от голяма хибридна война, която става на територията на Балканите и която е част от спора, който също е част от предишния ни избор и може би опит да се промени този избор тук и в този момент “. Такова мнение изрази политическият психолог проф. Антоанета Христова, която разяснява гражданското неодобрение в ефира на „ Тази неделя “ по БТВ.
Според нея има разделяне сред жителите в митинга, а линиите на спор били няколко: „ Едната линия е разделяне сред тези, които са на улицата, и тези, които са уредници и които ги лидират. Част от тях не признават уредниците и водача в лицето най-силно на Румен Радев. От друга страна са принудени в името на това, че са дефинирали своите желани по някакъв метод, да одобряват компромисно тяхното наличие. Втората линия – сред самите водачи и самите уредници. Те също изповядват разнообразни ползи. Това вътрешно опълчване е огромен проблем, обвързван с реализацията и постигането на задачите на митинга “, безапелационна бе проф. Христова.
Тя съобщи, че верният излаз от обстановката е да има постоянни избори: „ За да може всички играчи да излязат пред гласоподавателите, да бъдат видени, да бъдат оценени като хора, като вероятност, като това какво оферират, с цел да може през този интервал нулев да не се даде късмет, да не се даде ръка на играчите, които са външните фактори. Колкото повече се разкрие кой кой е в интервала на предкампания, толкоз по-сигурни ще бъдат хората, които ще отидат след това на урните и ще си пуснат гласовете “, сподели още специалистът.
Според политическия психолог в митингите има хора, които са подготвени на разговор и точно към тях би трябвало да се насочат ръководещите: „ Забележете тишината на всички други, които не са на улицата. Огромната тишина на жителите, които осъзнават всичките детайли, които изброих като проблеми и които не са сигурни в следствията дали това, което следва от настояванията на митинга, няма да бъде по-лошо от това, което е сега. Тези крайни претенции сега отстраниха за даден интервал от време опцията за ефикасен разговор в името на постигането на избрани претенции “, добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР