Всичко, което не е позволено, е най-съблазнително. Сексът на работното

...
Всичко, което не е позволено, е най-съблазнително. Сексът на работното
Коментари Харесай

Секс по време на работа – кога, ако не сега

Всичко, което не е разрешено, е най-съблазнително. Сексът на работното място е едно от тези неразрешени неща, които мнозина практикуват точно поради тръпката. Но той в никакъв случай не е бил толкоз наличен, както в този момент.
 Самоизолацията, сексът, неналичието на предпочитание и по какъв начин да си го върнем
Да живее сексът по време на изолираност

Как да запазим искрата жива

Причината е, че тази година, поради пандемията от ковид на множеството от нас работното място е домът. Изглежда че привлекателността на секса по време на работа не е намаляла, даже и това да се случва вкъщи.

Работата от у дома (или от леглото) и близостта на колегата очевидно кара доста хора да се мислят много повече за секс.
 Снимка 505832

Според ново проучване на OnePoll 58% от британците на отдалечена работа се възползват от опцията да вършат секс, до момента в който сякаш работят.

Проучването е извършено измежду 1000 милениали (родените между1981-1996 г.) и 1000 бейби-бумъри (родените сред 1946-1964 г). Както може да се допусна, доста по-активна в секса е първата група.

Милениалите са правили два пъти повече секс по време на карантината, спрямо бейби-бумърите. 68% от по-младата възрастова група са тествали нови секс пози през упоменатия интервал, 43% са присъединили секс играчки, а 37% са вкарвали в постелята хранителни артикули, като бита сметана и шоколад. По-младата генерация е разнообразявала половите си прекарвания с френска обич (54%), с игра на функции (32%) и с потреблението на белезници (15%).
 Снимка 505831

67% от милениалите споделят, че от началото на локдауна до момента, половият им живот се е трансформирал доста към по-добро. Те прекарват повече време с колегата си и обръщат повече внимание един на различен и имат доста повече време за секс.
 Коронавирусът, Ню Йорк и рекомендациите на управляващите за секс по време на пандемията
Наръчник за секс по време на ковид

Американците: за всичко си трябват правила

Като цяло 1/4 от интервюираните доверили, че са тествали повече нови неща в секса по време на карантинните ограничения, спрямо преди този момент, написа. Ето че изолацията въпреки всичко има и положителни страни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР