Всичко, което имах да кажа, го казах вътре на въпросите.

...
Всичко, което имах да кажа, го казах вътре на въпросите.
Коментари Харесай

Кандидатът за шеф на КПКОНПИ Цацаров не коментира изслушването си

" Всичко, което имах да кажа, го споделих вътре на въпросите. Уважението към процедурата изисква в този момент да не се вършат каквито и да било изказвания ".

Такъв бе късият коментар на основния прокурор Сотир Цацаров след чуването му в Народното събрание за ръководител на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ).

Той не отговори на въпрос дали е в спор на ползи. " Тъй като е процедура по чуване качеството ми на претендент не допуска изказвания в този момент ", сбит бе основният прокурор.

След края на чуването на двамата претенденти за нов началник на КПКОНПИ - Сотир Цацаров и Симеон Найденов, ръководителят на отрасловата парламентарна комисия Борис Ячев съобщи, че в границите на идната седмица чака да бъде определен новият началник на Антикорупционната комисия.

Припомняме, по време на чуването на Цацаров стана ясно, че измежду предложенията му е основаването на Консултативен съвет към КПКОНПИ, провеждането на по-активна медийна политика с всички медии и основаването на нов механизъм за инспекция на честността на чиновниците. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР