Всичко, което е заложено в управленската програма, ще се случи

...
Всичко, което е заложено в управленската програма, ще се случи
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Административната реформа и антикорупционното законодателство са приоритет

Всичко, което е заложено в управническата стратегия, ще се случи в управническия мандат. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в предаването Панорама по Българска национална телевизия.

Административната промяна е един от главните акценти в програмата, акцентира той. И добави, че различен приоритет е антикорупционното закодателство.

Винаги сме казвали, че волята на хората е определяща за нас. Отидохме на предварителни избори тъкмо поради това, съобщи Цветанов.

По думите му в Народното събрание не се работи на конвейер. По-добре да се забавим с три месеца, само че да имаме работещ закон, акцентира Цветан Цветанов.

Той изрично съобщи, че не блокират предложенията на опозоцията. Едно законодателство не се мери в количество, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Няма нищо неприятно, когато се разисква един законопроект, да има логичен спор. И ние имаме един отхврълен законопроект - този за мажоритарната система, сподели той.

Старали сме се постоянно да бъдем транспарантни, съобщи Цветанов след въпрос за избора на членове Висш съдебен съвет, която следва на есен и квотата на ГЕРБ. По думите му политиците би трябвало да способстват за това да бъдат поръчител, че правосъдната система ше бъде изменена. Той напомни и признатата тактика през 2014 година.

Цветан Цветанов разяснява и болтовете на колата на Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си... към профила: "Няма да е корекнто да разясня дейтали, които нямат общо с дейсността ми като политик. Беше преекспонирано, това което остана като чувство измежду хората. ", уточни той.

По думите му би трябвало да отделяме повече внимание на идното председателство. Западните Балкани тярбва да усащат европейската вероятност, би трябвало да усещат, че могат да бъдат част от НАТО, сподели той.

Убеден съм, че ще бъдем с пълностоен еврокомисар, сподели той след въпрос за Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила, чието чуване мина сполучливо в Европейска комисия. Тя покри всияки критерии и извърши със наличие бъдещата й позоция като еврокомисар. Тя има необикновен опит. За 40 дни тя се подговви по този метод и си заслужава да бъде подкрепяна. Той благодари на вицепрезидента Илияна Йотова, която е дала висока оценка за нейното предтсставяне.

Мария Габриел ще пази националните ползи, сподели Цветанов.

По въпроса за Македония Цветанов поздрави премиера Борисов и македонския му сътрудник Заев за това, което вършат за политиката на доборсъседство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР