Всичко идва от рози за J.Lo този месец. Дженифър Лопес

...
Всичко идва от рози за J.Lo този месец. Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Дженифър Лопес цъфти в палто, направено от истински розови листенца, на шоуто на Schiaparelli в Седмицата на модата в Париж

Всичко идва от рози за J.Lo този месец.

Дженифър Лопес донесе розова градина на шоуто на Седмицата на висшата мода на Schiaparelli в Париж в понеделник, облечена в особено палто, направено от същински цветни листенца.

На пръв взор певицата на „ Jenny From the Block “, 54, изглеждаше облечена с яке с кормила, само че по-внимателен взор разкри палтото по поръчка – което е проектирано от креативния шеф на Schiaparelli, Daniel Roseberry – е покрито с самостоятелни листенца от бяла роза.

Стилистът на Лопес, Роб Зангарди, разгласява видеоклип, споделящ взор върху невероятните елементи на парчето, като задната част на палтото включва лице на сребърна луна, бродирано в розите и лъчи с пайети, разпростряли се през сакото.

Отдолу актрисата от „ Ожени се за мен “ носеше бяла рипсена водолазка ($5300) с повдигнати, завихрени елементи, виещи се през нея, допълваща горната част с колан Schiaparelli в цвят слонова кост с голяма тока със златна гарнира и провесен катина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР