Всичко хубаво има своя край. Този път той ще е

...
Всичко хубаво има своя край. Този път той ще е
Коментари Харесай

Време за финал! "Академик" посяга към исторически трофей!

Всичко хубаво има своя край. Този път той ще е зрелищен!

Днес (29 април) в Холон, Израел ще бъде избран първенецът в един от най-атрактивните интернационалните баскетболни шампионати - Деласпорт Балканска лига. За благополучие, един от кандидатите е български!

" Академик " Пловдив протяга ръце към трофея. Противник на родния отбор ще бъде домакинът на Финалната четворка - " Апоел " Холон. Срещата стартира в 20:00 ч. и ще може да я гледате директно по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg.



Пловдивчани, водени от, се надяват да се трансфорат в четвъртия български отбор с купа от Балканската лига. До момента достойнството да прегръщат трофея са имали " Рилски състезател " (2009 г.), " Левски Лукойл " (2010, 2014, 2018 г.) и " Берое " (2017 г.).

На пловдивчани, които на полуфинал победиха " Берое ", никак няма да им е елементарно! Срещу себе си те ще имат един от най-силните локални тимове. " Апоел " Холон е трети във краткотрайното класиране в Израел.

Освен това в залата се позволяват последователи и локалните запалянковци (, а децата след бърз тест за коронавирус) няма да пропуснат да поддържат любимците си. А баскетболните почитатели в Израел са в действителност шумни и отдадени на играта!
View this post on Instagram

Ще съумеят ли в " Академик " да се оправят с напрежението? И ще прегърнат ли първия си трофей от Балканската лига? Гледайте от 20:00 ч., директно по RING и на btvnovinite.bg!

В 17:30 ч. пък стартира конфликтът за бронзовите медали в конкуренцията!

" Берое " ще се изправи против двукратния отличник в шампионата " Гилбоа Галил " (2012, 2013 г.).

И тази среща ще може да наблюдавате директно по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg от 17:30 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР