Всичко “грозно напоследък въодушевява модните инфлуенсъри. След грозните маратонки и грозните

...
Всичко “грозно напоследък въодушевява модните инфлуенсъри.
След грозните маратонки и грозните
Коментари Харесай

Идва тенденцията “грозни рокли”, но не е толкова страшно

Всичко “грозно ” в последно време въодушевява стилните инфлуенсъри.

След грозните маратонки и грозните пуловери, напролет идва ред на “грозните рокли ”.

Изглежда има някакво изключително обаяние в облеклата и обувките със чудноват размер, които са предизвикателство за съчетаване, само че пък когато уцелиш вярната формула, резултатът е прекомерно забавен, с цел да го пренебрегнем.

Тук идва моментът да кажем добра дума за “грозните ” рокли и да ви успокоим, че не наподобяват чак толкоз зле. Какво съставляват?

 Идва наклонността

Пролетта ще бъде сезонът на роклите

Могат да бъдат къси или до под коляното, само че главното е, че са с А-силует и доста необятни, затворени в горната част и с буфан ръкави. Определено наподобяват нощница или нещо, с което са обличали момиченцата през 19-и век.

Сред плюсовете на сходни модели несъмнено е това, че с тях елементарно можете да грабнете вниманието.

 Идва наклонността

И защото размерът в последно време мигновено се свързва с новост, можете да бъдете спокойни, че с “грозна ” рокля автоматизирано попадате в латегорията дами, които схващат от трендове.

Трудно ли се съчетават? Всъщност, не. Достатъчно е да изберете кокетни, прилепнали по крайници и прибрани в глезените боти. Както и доста елегантна дребна чантичка с къса ръкохватка.

 Идва наклонността

Не можем да пропуснем и това, че в летните горещини с подобен модел рокля чувството би било свободно и ветровито. Въобще, въпреки няколко пъти да ги нарекохме грозни, тези рокли напълно не са за занемаряване.

Ако и на вас моделът ви се коства чудноват, само че шеговит и приветлив по собствен метод, можете да разгледате галерията ни с шопинг оферти в този жанр.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР