Всичко е възможно, има варианти и много неща, които трябва

...
Всичко е възможно, има варианти и много неща, които трябва
Коментари Харесай

Каракачанов с уклончив отговор за оставка: Всичко е възможно

Всичко е допустимо, има разновидности и доста неща, които би трябвало да бъдат свършени . Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов във Варна по отношение на това допустима ли е оставката на кабинета поради продължаващите антиправителствени митинги, оповестява bTV.
Днес той е в морската ни столица и дружно с американския дипломат у нас Херо Мустафа посетиха Военноморския координационен център на НАТО.
На фона на дебатите към импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление Каракачанов уточни, че все още за промени не се приказва. Разговори щяло да има, когато мине гласуването в пленарната зала.
Той акцентира, че задачата на визитата във Варна не е политическа, а изложение на взаимност с напъните на страната ни да бъде основан центърът.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация съобщи още, че чака поддръжка и от Румъния, откакто страна ни е подкрепила Щабът за многонационалната бригада да е в северната ни съседка.
По негови думи планът е значим, с цел да се следи какво се случва в Черно море. В плана се включва и Грузия,която не е член на НАТО. Военният министър изясни също, че страната ще употребява информацията като сътрудник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР