Всичко е изяснено около изчезването на Сашко от Перник. Аутизмът

...
Всичко е изяснено около изчезването на Сашко от Перник. Аутизмът
Коментари Харесай

Ексклузивно: Вътрешният министър Демерджиев каза цялата истина за Сашко от Перник

„ Всичко е изяснено към изгубването на Сашко от Перник. Аутизмът му е оказал помощ да се оправи с тази обстановка. Бил е сам. Това е заключението на медиците, които прегледаха детето. Случаят е завършен. Това е доста зареждащ случай за нас “, това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев по отношение на следствието на изгубването на детето от Перник.

Днес министър Демерджиев награди мъжете, които откриха Сашко в гората, откакто детето бе в неопределеност 9 дни. На церемонията присъстваше и Сашко, който дойде дружно с татко си.

По отношение на делото против Георги Семерджиев, което се гледа в съда през вчерашния ден, министърът на вътрешните работи увери, че казусът ще бъде завършен до края на годината.

„ Първоначалната инспекция във връзка с приятеля на Симона Радева заключи, че той не е направил дисциплинарно нарушаване. Наредил съм още една инспекция, която би трябвало да завърши до дни и заключенията евентуално ще са разнообразни “, съобщи Демерджиев в предаването „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Над 40 служителя на Министерство на вътрешните работи бяха тествани около случая „ Семерджиев “. Дисциплинарните производства ще приключат до края на годината и ще има доста осъдени. Проверихме и над 9000 полицейски служителя за опиати “, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР