Всичко е Божа работа - така лидерът на ГЕРБ и

...
Всичко е Божа работа - така лидерът на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Борисов: Всичко е Божа работа

" Всичко е Божа работа " - по този начин водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател на страната Бойко Борисов заключи полититическите въпроси към него за обстановката в страната през призмата на днешния празник. Той посети църквата " Св. Рождество Христово " в град Шипка. 

" Когато стартира проповед, владиката споделя: " Да внимаваме ". Те не внимават, крадат, а Господ е споделил: " Не крадете ", добави Борисов. 

По мотив проблема дали България би трябвало да изпрати военна помощ на Украйна и идната българска аудиенция там , Борисов разяснява, че страната ни изнася в пъти повече от февруари насам , " оръжейните ни фабрики работят с цялостен потенциал, тъкмо продукцията, която се употребява в Украйна ". 

" Президентът Зеленски ясно сподели, че да отиват там единствено тези, които могат с какво да му оказват помощ, а не за сълзливи селфита. А ние и в този момент даваме доста оръжия. Българската оръжейна индустрия създава и муниции и ние им ги даваме, само че какво във всичко подмолно, скрито, в прорез с всичко, което обещаваха от Промяната. В българския парламент може още през днешния ден това да мине, тъй като имат 60 депутати от нас, 30 от Движение за права и свободи, от Има Такъв Народ, от Демократична България ", уточни Борисов. 

Очаквайте още детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР