Всичко беше предварително подготвено, ние имахме информация, че ще има

...
Всичко беше предварително подготвено, ние имахме информация, че ще има
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Не пазим нито една политическа сила, полицията не е враг. Вършим си работата!

Всичко беше авансово квалифицирано, ние имахме информация, че ще има платени хора от футболните агитки. Няма да влизам в детайлности от кои клубове, тъй като когато приказват финансовите средства, няма значение от кой тим си. Това обявиха по време на брифинг от Столична дирекция на вътрешните работи основният секретар Ивайло Иванов.

По думите му всички служители на реда са били в детайли инструктирани. Не пазим нито една политическа мощ, а българските институции. Няма значение за нас кой е министър-председател, кой е президент. Моите разпоредби бяха елементарни и ясни, сподели още той.

Снощи са арестувани 18 души, 3-ма служители на реда са ранени. Колегите са заливани със алкохол, замеряни с бутилки, по този начин ли би трябвало да е, попита още той.

Моята оставка е най-лесното нещо. И след мен ще има основен секретар. Никои от служителите на реда няма нищо срещу мирния митинг , а 200 проблематични души. Нека да бъдем толерантни и да не атакуваме служителите на реда, добави Ивайло Иванов.

Що се отнася до митинг ите в парк " Росенец " той съобщи, че няма да позволен двата митинг а да се сбият. Министерство на вътрешните работи не работи политически, а работи професионално, акцентира още той.

Вътрешният министър Младен Маринов съобщи, че по предписание на премиера те ще упорстват да се свика комисията и да бъде свалена защитата на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

" Също по този начин по предписание на премиера ще бъдат освободени арестуваните лица в Росенец. Ще желая оставката на шефа на СДМВР-Бургас ", сподели още Младенов.

Младенов съобщи, че чакат тази вечер да имат провокации при митинг ите.

Главният секретар съобщи: Добре, хората са срещу властта, а за какво са срещу служителите на реда. Готови сме да понесем нашата отговорност. Това ли желаете - да има кръв по улиците на София. Вчера получихме информация, че не една и съща група са предлагани разнообразни суми пари. Като минимума е 40 лв.. Няма да мятам напразни обвинявания. Това, което тече по нашите канали е, че огромна част от тези провокации се финансират отвън рамките на България, безапелационен бе той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР