Всичко беше перфектно, когато Жоро Илиев беше собственик на Ексграунд,

...
Всичко беше перфектно, когато Жоро Илиев беше собственик на Ексграунд,
Коментари Харесай

За Жоро Илиев, купените мачове, Армани и турските продуценти, които канят за сериали Мистър България

" Всичко беше съвършено, когато Жоро Илиев беше притежател на Ексграунд ", споделя Румен Георгиев, който дружно с Цеци Красимирова и Мариан Кюрпанов беше звездата на стилната организация. Нищо, че си спомня, че неговият Черноморец, в който играе като футболист, единствен взема точка на Локо Пловдив с 1:1 в прословутото състезание, в което отборът на боса на ВИС2 става решителен първенец, както Лудогорец в наши дни. Но евентуално тъкмо това взема и главата на Жоро Илиев.

" Видял съм с очите си от вътрешната страна толкоз уговорени мачове, че бързо разбрах, че няма късмет за същинска реализация в обичания ми спорт на наш терен. Когато ми предложиха да се опитвам в Ексграунд, беше ми останало свободно време, и до момента в който бях един път в София, минах през офиса. Започнаха да ме канят на кастинги и сред 2005 и 2007 година нямаше реклама, която да не съм снимал - от банки до ракии и до клипове на най-известните певици. Станах и Мистър България. Поработих като модел в Италия и Турция, в това число за Армани, Долче и Габана, Гучи. Станах единственият източноевропеец, снимал реклама на Кока Кола Лайт. Беше забавно и занимателно, само че с времето се почувствах привършен ", споделя Румен Георгиев.

Когато му оферират да взе участие в първото издание на риалити шоуто с много изразен състезателен детайл Форт Боаяр, приема предизвикването. Тогава, през 2007 година се състезават с Асен Блатечки, Вики от Мастило и други звезди. Снимките са в истинския палат, където филмират и френския вид на програмата - на 10 км в Атлантическия океан от Ларошел. Румен побеждава.

Години по-късно точно победеният му противник Асен Блатечки го кани в своя филм Ягодова луна. Което надалеч не е неговата единствена роля.

" След като се роди синът ми, взех решение, че завършвам с шоуто и започнах да се занимавам със сериозен бизнес, който няма общо с прожекторите на сцената и подиума. Но не стопираха да ме канят. Приемам доста рядко и основно поради другари. Освен моделската работа - в никакъв случай не мога да откажа на Агресия да вземем за пример, ми подхожда доста да се фотографирам в киното и малкия екран като занимание. Участвах в епизод на Откраднат живот, където имам няколко подиуми, само че не съм лекар в тази лекарска поредност, а татко. Хирург станах преди дни в непозната продукция и то, по подигравка на ориста, за живота на... моделите. Съвсем наскоро излезе премиерно Киберпрестъпност на Наско Михайлов с мое присъединяване. А, както писахте, Джон Войт ме избра за снимания си в София филм Strangers ", споделя Румен.

От моделските години и работата с организации за " лов " на лица, попада в обектива и на продуцентите на турски сериали, само че към този момент не споделя дали ще стане воин в тях. Напомняме, че преди време Иво Аръков изигра роля на мафиот в поредност с Къванч Татлъту в основната роля. Но по линия на бТВ, която е известна като " дома на турските сериали " у нас. Докато Георгиев работи самичък, без рамо, без да принадлежи на актьорските и филмовите мафии или на медийните групи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР