Всичко беше на втори етап, по-важно бе да защитим живота

...
Всичко беше на втори етап, по-важно бе да защитим живота
Коментари Харесай

Емил Караниколов: Да запазим живота и здравето на хората беше най-важно

Всичко беше на втори стадий, по-важно бе да защитим живота и здравето на хората. Не затворихме стопанската система, не затворихме цели браншове, само че нашата стопанска система напълно зависи от европейската. Това съобщи в студиото на "Панорама " по Българска национална телевизия министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в.

,,Трябва да се съкрати връзката на доставките и в случай че още продължим да развиваме това, ние ще имаме най-големите благоприятни условия с Хърватска, тъй като по мнение на Европейска комисия ние влязохме в кондиция в тази рецесия, влязохме извънредно подготвени'', акцентира министърът.

Караниколов разкри каква е главната цел на държавните бензиностанции

,,Още първоначално казахме, че икономическите ограничения ще се развиват и в бъдеще. От 1-ви юни се уголемява кръгът на лицата по схемата 60/40, които ще могат да вземат участие. Тези пари ще се дават към този момент и за бизнес, който ще назначава безработни'', уточни той.

,,Ние сме част от Европейската общественост. Всеки един задграничен вложител си прави доста добре своите разбори и той няма от какво да се тормози, в случай че съблюдава законите на България и Европейски Съюз. В момента преговаряме с огромни компании и не смятам, че за тях има някакъв проблем да влагат у нас'', разяснява в умозаключение икономическият министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР