Всичките ми съперници са сериозни, не само г-н Желязков, г-н

...
Всичките ми съперници са сериозни, не само г-н Желязков, г-н
Коментари Харесай

Кандидатът на ПП Никола Минчев: Всичките ми съперници са сериозни

" Всичките ми противници са съществени, освен господин Желязков, господин Вигенин и господин Петров също, не са изключени и други номинации в залата ", разяснява на влизане в Народно събрание Никола Минчев, номиниран от " Продължаваме промяната " за ръководител на Народно събрание.

" Работата на Народното събрание не може да продължи без да има определен ръководител. Вярвам, че ще имаме определен подобен, може би след по-продължителни полемики, в сравнение с се е случвало в предходни откриващи съвещания ", съобщи преди откриването на първото съвещание на 48-ото Народно събрание някогашният ръководител на 47-ото Народно събрание.

Той изрази догатки, че ще има процедурни хватки.

" Подготвени сме за такива проблеми. Не мисля, че ще имаме промени в разпоредбите. Гласуването тук няма няма да предопредели по никакъв метод неучастието на диалозите, които са инициирани от ГЕРБ-СДС ", добави Никола Минчев.

" Вярваме, че ще гласуваме за индивида, който се потвърди, че има качествата за ръководител на Народно събрание. Оттам нататък нашият градивен метод няма да бъде въз основата на взаимни отстъпки към персони, които не имаме вяра, че имат морала и качествата да седнат на тозии стол ", съобщи пред бТВ от коридорите някогашният министър председател Кирил Петков.

" Влизаме с ясната настройка, че ще бъдем градивна съпротива и нашата задача е да решаваме проблемите на хората. Ще следим безусловно деликатно за всеки лев на данъкоплатеца по какъв начин ще бъде разходван ", даде обещание Петков.

" Няма да сме диалогични за безпринципни дейности. Петков сподели още, че Политическа партия ще поддържат политики, в които имат вяра.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР