Всичките деца на Благой Георгиев - Джизъса за заченати в

...
Всичките деца на Благой Георгиев - Джизъса за заченати в
Коментари Харесай

Джизъса прави бебета само в Дубай

Всичките деца на Благой Георгиев - Джизъса за заченати в Дубай.

Това е обичаната дестинация на футболиста, който избира емирството и Италия за своите ваканции. Приближен до татуирания мачо разкри пред „ Уикенд”, че Благой води дамите си в Дубай, където се отдава на креватна гимнастика без защитни средства с концепцията за бебе.

Първата сложна след воаяж в Дубай бе Христина Витанова. Бившата гимнастичка и Джизъса посещаваха арабската страна, когато към момента не бе толкоз известна измежду новобогаташите у нас. Именно там двамата заченали двете си деца - 8-годишната през днешния ден Йоанна и 6-годишния Давид.

Благой от години има афинитет към екзотиката на пустинната страна. Джизъса води всяка своя кокона точно в Дубай. Гелосаният сваляч лети до мюсюлманската страна няколко пъти годишно и брои баснословни суми за престоя.

Благой изкара няколко къси връзки с плеймейтката на повикване Елена Кучкова, Биляна Евгениева и моделката Куини-Алис Николова, която също разноски до Дубай, само че не съумя да ѝ направи бебе. От обятията на Куини-Алис екс футболистът непосредствено се трансферира в леглото на татарката Есмер Омерова.

Нашенецът небрежно се ожени за хубавицата и отпътува на меден месец в... Дубай. В най-бързо растящия мегаполис в света влюбените младоженци отидоха с значима задача. Тогава някогашният национал разкри, че най-голямата част от времето, което ще прекара с обичаната си на екзотичната дестинация, ще бъде отдадено на „ ох” и „ ах” с концепцията за правоприемник.

Мисията се увенча с триумф и 9 месеца по-късно се роди дребният Елай, който неотдавна стана на 3 годинки.

Успешно борещият се с демографската рецесия религиозен кифльо направи и четвърто дете, само че този път на Златка Райкова, като дестинацията за зачеването не е нужно да загатваме. В началото на годината година годениците Златка и Благой отпрашиха на топло към ОАЕ, откъдето плеймейтката се върна с живот в корема. Бебе №4 се чака да се роди при започване на октомври.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР