Всички знаят, че лекарите, полицаите и пожарникарите имат едни от

...
Всички знаят, че лекарите, полицаите и пожарникарите имат едни от
Коментари Харесай

Лора разкри цялата истина за лекарите с тази снимка

Всички знаят, че лекарите, служителите на реда и пожарникарите имат едни от най-трудните и изтощителни специалности. Но доста малко хора схващат в действителност какъв брой сили - морални и физически, поставят тези експерти, с цел да се оправят с компликациите и да продължат напред, написа Блиц. 

Може би поради това младата американка Лора е решила да показа в профила си в обществената мрежа фотография на близначката си. На нея Кейти е седнала в един стол, наподобява изцяло разрушена и изморена и се пробва да сдържи сълзите си. Тя няма сили дори да изяде вечерята си. 

В този ден Кейти, която е здравна сестра, не е съумяла да избави дете, пише Bored Panda.

Тя е била на работа четвърта поредна промяна и над 53 работни часа не е имала опция да си почине. Такива случаи не са необичайност в практиката на медицинските чиновници и се случват безусловно всеки ден. След всяка адска промяна Кейти шофира час и половина, с цел да се прибере вкъщи, спи няколко часа и се връща още веднъж в болничното заведение. 



" Някога замисляли ли сте се с какво се сблъскват медицинските сестри? Те виждат щастливите лица на младите майки и дечицата им. Те виждат плачещи дами, изгубили децата си и посинелите бебета. Някога викали ли сте погребално бюро, с цел да им връчите мъртво бебе? ", написа Лора.


С поста си младата жена желае да подсети на хората какъв стрес и смут са принудени да търпят медицинските сестри на работното си място. Кейти постоянно била всеотдайна към пациентите си, забравяйки, че самата тя се нуждае от грижи. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР