Всички знаят, че лекарите, полицаите и пожарникарите имат едни от

...
Всички знаят, че лекарите, полицаите и пожарникарите имат едни от
Коментари Харесай

Лора разкри цялата истина за лекарите с тази СНИМКА

Всички знаят, че лекарите, служителите на реда и пожарникарите имат едни от най-трудните и изтощителни специалности. Но доста малко хора схващат в действителност какъв брой сили - морални и физически, поставят тези експерти, с цел да се оправят с компликациите и да продължат напред.
Може би поради това младата американка Лора е решила да показа в профила си в обществената мрежа фотография на близначката си. На нея Кейти е седнала в един стол, наподобява изцяло разрушена и изморена и се пробва да сдържи сълзите си. Тя няма сили даже да изяде вечерята си.

В този ден Кейти, която е здравна сестра, не е съумяла да избави дете, написа Bored Panda.

 Фото Фейсбук / Laura McIntyre

Тя е била на работа четвърта поредна промяна и над 53 работни часа не е имала опция да си почине. Такива случаи не са необичайност в практиката на медицинските чиновници и се случват безусловно всеки ден. След всяка адска промяна Кейти кара час и половина, с цел да се прибере вкъщи, спи няколко часа и се връща още веднъж в болничното заведение.

 Фото Фейсбук / Laura McIntyre

"Някога замисляли ли сте се с какво се сблъскват медицинските сестри? Те виждат щастливите лица на младите майки и дечицата им. Те виждат плачещи дами, изгубили децата си и посинелите бебета. Някога викали ли сте погребално бюро, с цел да им връчите мъртво бебе? ", написа Лора.

 Фото Фейсбук / Laura McIntyre

С поста си младата жена желае да подсети на хората какъв стрес и смут са принудени да търпят медицинските сестри на работното си място. Кейти постоянно била всеотдайна към пациентите си, забравяйки, че самата тя се нуждае от грижи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР