Всички знаци сочеха реванш между двамата великани в тежка категория,

...
Всички знаци сочеха реванш между двамата великани в тежка категория,
Коментари Харесай

Кличко: Реваншът срещу Джошуа бе много близо! Антъни се роди на “Уембли”

Всички знаци сочеха реванш сред двамата великани в тежка категория, откакто Джошуа спря Кличко в 11-ия рунд на първата им борба на стадион " Уембли " на 29 април.

Кличко реши се откаже от реванш и да постави край след 21 години като експерт, а Джошуа бе заставен да огледа към наложителните кандидати и да продължи нататък.

И до ден-днешен обаче, Кличко пази неизпратеното известие в телефона си, подготвен за реванш.
То гласи: " Обичам бокса. Обичам почитателите, провокациите и възможностите в живота. Кличко против Джошуа 2 е в действие. Ще се забележим на кръга ".
 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория @@@
" Това беше най-трудното решение, което в миналото съм взимал. Бях на секунди от това да се съглася на реванш. Но в този момент съм благополучен от своя избор. Не можеш да схванеш на момента дали си взел вярното решение, това излиза наяве по-късно. Сега мога да кажа, че това беше вярното решение. Може би беше нелогично, само че се отдръпнах при мои условия. Не на някой различен. Моите условия. Мисля, че акциите ми се подвигнаха, а това беше изненада за мен, не го чаках ", съобщи Кличко по отношение на известието и решението да се отдръпна от спорта.
 Антъни Джошуа и Владимир Кличко с първа конференция на @@@
В последна сметка дългогодишният първенец в тежка категория слезе от сцената като един от най-великите спортисти и го направи в точния миг.
 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория @@@
" Смятам, че Джошуа се роди в онази нощ. Той се възвърне от нокдауна и се върна назад в борбата. Това ще му помогне доста за в бъдеще. Беше в действителност оспорвано ", добави Кличко.

Klitschko Admits He Was Very Close To Taking Joshua Rematch https://t.co/kTkLbFbRy1 #boxing pic.twitter.com/TSRcHPhKIw
— BoxingScene.com (@boxingscene) November 10, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР