Всички знаменитости, включително измислените, имат последователи и почитатели. Но някои

...
Всички знаменитости, включително измислените, имат последователи и почитатели. Но някои
Коментари Харесай

11 човека, които искаха да изглеждат като любимите си знаменитости, но отидоха твърде далеч

Всички звезди, в това число измислените, имат почитатели и фенове. Но някои хора са подготвени да подхващат най-драстичните ограничения, с цел да наподобяват като своите идоли.
Например аржентинецът Фран Мариано загуби съвсем 100кг., с цел да наподобява като обичания си артист, Швейцарско-американският модел Пикси Фокс не се поколеба да отстрани 6 ребра, с цел да получи тънката талия на Джесика Рабит.

Сравнихе фотоси на звезди с техните двойници и стигнахме до заключението, че някои от тях в действителност биха могли да създадат шоу като двойници!

11. Меган Фокс — Клаудия Аленде

© Megan Fox / Instagram, © Cláudia Alende / Instagram

Коя от тези 2 е същинската Меган Фокс? Тази с шапката. Объркани ли сте с тяхната аналогия? И ние също. Изглежда, че бразилският модел Клаудия Аленде наподобява повече на Меган, в сравнение с самата актриса.

10. Мадона – Адам Гера

© PacificCoastNews / BWP Media / EAST NEWS, © venusdlitemadonna / Instagram

Отне 12 години на Адам Гера от Лос Анджелис, с цел да реализира желанието си да наподобява като известната поп икона. Той споделя, че всичко си заслужава. Той стана един от най-известните от всички двойници на Мадона и е постоянна звезда на шоуто Venus D-Lite.

9. Рики Мартин — Фран Мариано

© IPA / MEGA / EAST NEWS, © FranmarianoOK / Twitter

Аржентинецът Фран Мариано се опитва да реализира задачата си от няколко години — той иска да наподобява като известния артист Рики Мартин. За да направи това, Фран отслабна много. Ето по какъв начин изглеждаше той преди трансформацията си (лява фотография по-долу).

© FranmarianoOK / Twitter

Трудно е да се повярва, че той е тежал съвсем 170кг. През 2011 година Фран взе участие в шоу, наречено Cuestión de Peso, където му помогнаха да ръководи загубата на тегло.

8. Кайли Дженър – Амира Буале

© Celebs.Snap.Insta.Twiter / NewsPictures / EAST NEWS, © amirallg / Instagram

Най-малката сестра на Кардашиан — Кайли Дженър — има собствен личен двойник в Instagram от Франция. Името й е Амира Буале. Тя живее в Париж и споделя, че хората я гледат все едно към този момент са я виждали някъде. Точно като Кайли, Амира обича козметиката и се надява, че някой ден ще може да пусне лична козметична марка.

7. Супермен — Хърбърт Чавес

© JAY DIRECTO / APF / East News, © JAY DIRECTO / APF / East News

Фенът на Супермен от Филипините, Хърбърт Чавес, претърпя 26 операции, за да се трансформира в своя воин от комиксите. Той колекционира екшън фигурки на Супермен от 4 години, надявайки се, че някой ден ще бъде също като него. Мечтата му се сбъдна, когато навърши 37 и това отне много усилие. Хърбърт е сигурен, че всичко си заслужава .

6. Анджелина Джоли — Челси Мар

© FaceToFace / REPORTER, © chelsealmarr / Instagram

Британката Челси Мар е претърпяла корист от злонамерени интернет тролове поради приликата си с Анджелина Джоли. Онлайн злоупотребата е една от главните аргументи Челси да се откаже от кариерата си на модел и да работи като двойник на актрисата. Тя призна, че макар всички отрицателни мнения, се радва на приликата сред нея и Анджелина.

5. Хълк — Ромарио Дос Сантос Алвес

© Romario Dos Santos Alves / Instagram

Бразилски културист смяташе, че естествените мускули не са задоволителни, с цел да наподобява като неговия воин — Хълк. Ето за какво Ромарио реши да се подложи на инжекции със синтол, с цел да наподобяват ръцете му по-големи. За страдание опитът му можеше да има драматичен край, в случай че не бяха лекарите, които го избавиха от ампутация.

4. Риана — Рене Куджур

© ANGELA WEISS / AFP / East News, © Renee Kujur / Instagram

Както се оказва, Индия има своя лична „ Риана “ — модел Рене Киджур, която в действителност се гордее с приликата си с певицата. Тя даже има акаунт в Instagram под сходно име badgalrene, до момента в който този на Риана е badgalriri. Приликата им в действителност оказа помощ на Рене. Работата е там, че хората в Индия избират модели с по-светъл звук на кожата, а девойките с по-тъмна кожа нормално мъчно намират работа като модели.

Никой в Индия не може да отхвърли обстоятелството, че Риана е доста привлекателна жена, по тази причина Рени употребява приликата си с певицата, с цел да разшири усещането за хубост в индийското общество. За страдание, тази страна има доста предубеждения и доста хора се интересуват от изсветляване на кожата. Снимките на тъмнокожите модели нормално се ретушират, с цел да наподобяват по-светли.

3. Леонардо ди Каприо — Конрад Анеруд

© MCKOY / LOS ANGELES TIMES / SIPA / East News, © Konrad Annerud / Instagram

Шведският скейтбордист и модел Конрад Анеруд толкова прилича на млад ди Каприо, че с лекост би могъл да го изиграе в биографичен филм. И Леонардо, и Конрад обаче наподобяват сходни на една известна историческа личност — Владимир Ленин.

2. Ким Кардашиян — Камила Осман

© Kim Kardashian West / Twitter

Ким има доста подражатели, само че Камила Осман от Канада  несъмнено е най-известната. Според Камила, тя в никакъв случай не е желала да наподобява тъкмо като Ким, просто по този начин се е получило. Тя също взе участие в снимането на един от епизодите на Keeping Up with Kardashians, а Ким разгласява тяхно общо селфи в своя Twitter. Не можете да разберете кой кой е на тази фотография.

1. Джесика Рабит, Малката нимфа и други герои — Пикси Фокс

© Walt Disney Studios, © pixeefox / Instagram

Шведският модел от Лас Вегас, Пикси Фокс, наподобява като няколко героя на Дисни едновременно. Изправена пред камерата — тя е Джесика Рабит, а отстрани — Малката нимфа.

Повечето от хората, които се занимават с косплей, сменят грима си, употребяват перуки и цветни лещи. Пикси отиде оттатък и се подложи на пластична интервенция. Тя промени формата на тялото, лицето си и даже отстрани 6 ребра, с цел да има тънка талия като принцеса на Дисни.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР