Всички знаете, че реагирахме остро срещу решението за болничните листове.

...
Всички знаете, че реагирахме остро срещу решението за болничните листове.
Коментари Харесай

КНСБ: Тези, които люскат бира на плажа в Гърция с фалшиви болнични, са в пъти по-малко от реално болните

Всички знаете, че реагирахме остро против решението за болничните листове. То беше бързо оповестено след един съдружен съвет и също толкоз бързо бе оттеглено от премиера Бойко Борисов от една автомагистрала. Това не е методът да се прави политика. Напрежението се успокои след решението на министър-председателя, само че това не значи, че проблемите са решени. Другата седмица няма да протестираме с КТ "Подкрепа ", само че това не значи, че няма да излезем на улицата по-другата седмица. Продължаваме да работим дружно с сътрудниците от "Подкрепа ".

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 президентът на КНСБ Пламен Димитров, който разяснява тематиката за болничните листове. "Този, който люска бира на плажа в Гърция, не взима 30 дни болнични. Тези, които лъжат, са доста по-малко от същински болните. Не би трябвало да наказваме хората. Предстоят диспути, на които би трябвало да се чуят всички отзиви по тематиката. За мен предлагането на Иван Нейков е положително. Основният проблем, който би трябвало да бъде коренно изменен, са връзките в Национален осигурителен институт. Създадениса доста кухи компании, които точат Национален осигурителен институт с болнични листове ", разкри Димитров.

КТ "Подкрепа " излиза на митинг на 27 ноември, КНСБ все още се въздържа

"За нас приходите би трябвало да порастват с по-големи темпове, в това число минималната пенсия и заплата. Ние няма накъде да вървим с изключение на напред и нагоре. Стъпката на минималната заплата би трябвало да бъде изпреварваща по отношение на растежа й. Минималната заплата би трябвало да пораства с към 15%, а в други браншове процентът би трябвало да е и 20. Бизнесът усилва заплатите, тъй като има липса на фрагменти ", разгласи Пламен Димитров.

Иван НЕЙКОВ: Истерии и неприятен пиар за пенсиите и болничните клатят страната

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР