Всички знаем за слабото място на Леонардо ди Каприо, който

...
Всички знаем за слабото място на Леонардо ди Каприо, който
Коментари Харесай

Ето я новата на Леонардо ди Каприо

Всички знаем за слабото място на Леонардо ди Каприо, който се оказа всичко друго, само че не и фамилен мъж. 43-годишният артист обича топмодели, толкоз ги обича, че в дългата му „ кариера “ на неудържим мъж има толкоз дълъг лист от неустоими хубавици, че несъмнено всички представители на мощния пол ще му завидят най-неблагородно.

Е, най-новото попълнение в топсписъка му от топкрасавици несъмнено е почтено за имиджа на Леонардо ди Каприо. Това е Камила, тя е на 21 години и с Лео са дружно от декември месец предходната година. Тя се пробва да гради кариера на модел и актриса, само че май към този момент най-голяма известност и триумф получи като гадже на Ди Каприо.

Тези дни Камила пусна серия от фотоси в Инстаграм, на които е по бански, на яхта с Лео. През последния месец двамата обиколиха бреговете на Италия и Франция, наслаждавайки се на една пълноценна почивка. А съдейки по фотосите й, е и много буйна.

Любопитен миг от биографията на Камила е, че нейната майка е 42-годишната Лусила Сола, която пък през последните години излиза с Ал Пачино. Това не значи, естествено, че той ще е тъст на Лео, само че очевидно демонстрира, че и двамата имат усет за дамите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР