Всички знаем колко полезен е сухият шампоан за придаване на

...
Всички знаем колко полезен е сухият шампоан за придаване на
Коментари Харесай

1 трик за използване на сух шампоан

Всички знаем какъв брой потребен е сухият шампоан за придаване на прохлада на косата. Независимо дали не сте имали време да измиете косата си или прическата ви не е добре завършена, или просто ви мързи да вършиме каквото и да било с косата си, бързо напръскване от обичания ви изсъхнал шампоан и всичко е наред.

Но има един скришен трик, който ще направи нещата още по-добре. Въпреки че прибягваме към изсъхнал шампоан нормално заран, когато сме си мислели, че ще измием косата си, само че се успиваме и осъзнаваме, че няма да имаме време, е добре да опитате да нанасяте сухият шампоан вечер.

По този метод, той има цяла нощ разполагаем, с цел да прави магиите си. Също по този начин, като го оставите да работи цяла нощ, ще имате по-малко останки (приличащи на пърхот), които несъмнено са много неприятни.

Вероятно мислите, че в случай че напръскате сухия шампоан вечерта, на сутринта няма да имате никакъв размер. Но не е по този начин, като се изключи че ще попие мазнината от косата ви, той ще ви придаде и нужния размер. Въпреки че не сте привикнали, пробвайте този трик и ще се наслаждавате на невероятни резултати.

Не забравяйте, че сухият шампоан би трябвало да се употребява единствено като опция на елементарния шампоан. Не прекалявайте с използването му, тъй като косата ви ще стартира да пада, а и ще се повреди. Също по този начин помнете, че би трябвало да измиете косата си най-вече ден, откакто сте употребили сухия шампоан.

Ето по какъв начин да имате страхотна коса с минимални старания!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР