Всички знаем - един мъж трябва да ни впечатли, спечели,

...
Всички знаем - един мъж трябва да ни впечатли, спечели,
Коментари Харесай

Дами, впечатлявайте ги тези мъже!

Всички знаем - един мъж би трябвало да ни впечатли, завоюва, завоюва. Трябват старания, жестове, геройства. Той би трябвало да бъде подобен и онакъв, друг, само че и не прекомерно. Възпитан благородник, само че и недодялан безсрамник. Мъжът би трябвало и би трябвало, и би трябвало, и трябва…

А от нас се желае да бъдем принцеси, чакащи да бъдат избавени. Усилията ни би трябвало да се свеждат до това да бъдем привлекателни, сексапилни, красиви, една опаковка, която притегля единствено с външния си тип.

Момичета, всички знаем, че сме доста повече от осанка и в случай че желаеме мъжът да го види и оцени, би трябвало сами да създадем по този начин, че да изглеждаме и да се държим като мощните и забавни персони, които сме.

 жена лято Istock

Първо предписание: Не бъди кукла на конци.

Показвай темперамент, момиче. Бори се за това, което искаш, изказвай мнението си високо и ясно, не се оставай да те манипулират - същинските мъже правят оценка мощната жена до себе си.

Второ предписание: Бъди любознателна.

Чети, учи се, усъвършенствай се, бъди амбициозна, преследвай задачите си, не се опасявай от новото. Истинските мъже правят оценка дамите откриватели, с които има защо да си приказват.

 жена лято Istock

Трето предписание: Не се опасявай от възприятията си.

Ти си жена и си прочувствена. Или пък не обичаш да показваш какво става в душата ти - няма значение, и в двата случая не трябва да се страхуваш от това, което изпитваш. Мъжете правят оценка дами, които могат да им любовта, от която се нуждаят.

Дами, впечатлявайте ги тези мъже . Впечатлявайте ги с това, което е значимо и има значение. Всичко останало е преходно, всичко останало е прахуляк, поза, превземка. Впечатлявайте ги със себе си, с душата си, с това, което сте, когато светлините ги няма, когато нищо няма значение, когато всичко, което имате е тук и в този момент.

Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР