Всички знаем, че звездите обичат да изскачат с нови и

...
Всички знаем, че звездите обичат да изскачат с нови и
Коментари Харесай

Златният микрофон на Софка, обувките за милиони на Галена: Скандално скъпите играчки на звездите

Всички знаем, че звездите обичат да изскачат с нови и нови първокласни попълнения в персоналната си сбирка от обичани предмети, които да ни впечатляват както с УАУ цена, по този начин и с екстравагантна визия. Тук сме събрали три звездни играчки, за които са изхарчени доста нули при покупката им:

Златният микрофон на Софи Маринова 

Любимката ни Софи в никакъв случай не е пестила средства да наподобява в действителност зашеметяващо. Всичко, което е лъскаво, скъпо и набиващо се на очи е като елмаз за ромския славей, а щом става въпрос за музика – тя е още по-неудържима. Една от обичаните й движимости е златен микрофон, направен особено за нея по поръчка, който виждаме в ръцете й на не едно и две участия. Говори се, че Софка се е изръсила скандално доста, с цел да го има, само че златен глас – златен микрофон.

Виж още: " Елит " се завръща в Netflix с нов сезон, транс артист се готви да взриви шоуто

Обувките на Галена

Галена несъмнено е мега звезда. Мега планове, мега шлагери и мега визия. Всичко най-ново, което слиза от стилния подиум виждаме непосредствено върху нея, тъй като модата е огромната й пристрастеност и тя въобще не го крие. Ето за какво митове се нося за сбирката й от обувки, на които тя е отделила цяла стая в първокласния им дом с Галин. Обувките на Галена безусловно се равняват на скандално доста пари, тъй като в дрешника й можем да забележим марки, за които се носят митове.

Виж още: Това ли е гаджето? Кристиан Костов провокира въпроси за сексуалността си с ново видео 

Златните джанти на Джино

Джино Бианкалана постоянно е обичал да показва мега първокласен метод на живот, по тази причина и в този момент не изненада никой, когато попита почитателите си в обществените мрежи дали мега скъпото му возило е по-готино с черни или със златни джанти. Ако Джино реши да избере златните всички, които схващат от тунинг ще са наясно, че хубавецът ще се изръси цяло положение.

Виж още: WTF?! Искат 1.5 млн. $ за изоставената къща от Stranger Things 4

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР