Всички знаем, че за нас е много важно да консумираме

...
Всички знаем, че за нас е много важно да консумираме
Коментари Харесай

Тази съставка е по-мощна и от содата: Елиминира всяка болка за минута и лекува цялото тяло!

Всички знаем, че за нас е доста значимо да консумираме задоволително количество калций, витамин С и протеини посредством нашата диета. Но от време на време забравяме и за другите значими витамини и минерали. ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

За благополучие, магнезият става все по-известен и оценен. Но въпреки всичко медицинските специалисти настояват, че магнезият към момента е един от най-разпространените хранителни дефекти, засягащи до 80% от американското население, и това е нещо, за което те са доста загрижени. Магнезият е минерал, който участва в релативно огромни количества в тялото. Изследователите считат, че приблизително всеки човек в тялото си съдържа към 25 грама магнезий, а към половината от него е в костите. 1% от него е в кръвта ви. Магнезият е доста значим при повече от 300 химични реакции, които поддържат тялото вярно.

Магнезият дава отговор за:

Правилното превозване на калций, силициев диоксид, витамин D, витамин К и явно магнезий.
Активиране на мускулите и нервите
Създаване на сила в тялото
Детоксикация
Подпомагане на усвояването на протеини, въглехидрати и мазнини
Служи като блокове за синтез на РНК и ДНК
Действа като предходник на невротрансмитери като серотонин

Много хора по света към момента не знаят, че страдат от дефицит на магнезий. Е, когато имате незадоволителни количества от този минерал във вашия организъм, това може да бъде повода за доста разнообразни здравословни проблеми, като: тревога, загуба на паметта, мускулни крампи - и постоянната консумация на този витамин може да ви помогне. Съвременните селскостопански техники изчерпват минералите и витамините от почвата, в която се отглежда вашата храна. Това важи изключително за полета, третирани с химически торове, пестициди и инсектициди.

Как да получите повече магнезий

Вашият първи вид са магнезиевите добавки. Много хора одобряват магнезиеви добавки, само че те не постоянно одобряват верния тип.

Те също по този начин би трябвало да съдържат калций, витамин D3 и витамин К2, с цел да бъдат всмукани магнезият вярно. Трябва също по този начин да знаете, че постоянните солни бани или бани за крайници са превъзходен метод да получите повече магнезий, защото той може да се всмуква през кожата ви. Можете също по този начин да прилагате магнезиево масло върху тялото си, в случай че не харесвате ваните.

Домашен магнезиев лосион - РЕЦЕПТА:

Ще ви би трябвало следните съставки:

3 чаши вода
1 чаша магнезиев хлорид

Начин на приложимост:

Смесете тези 2 съставки.
Разтрийте този лосион върху засегнатата зона.
Оставете го за 5 минути.
Това е!

ЗАБЕЛЕЖКА: Можете също по този начин да добавите какаово масло в тази примес и да я употребявате като всекидневен хидратиращ крем.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР