Всички знаем, че водата е в основата на живота. Всички

...
Всички знаем, че водата е в основата на живота. Всички
Коментари Харесай

Какво се случва с нас, ако пием по 3 литра вода на ден

Всички знаем, че водата е в основата на живота. Всички организми са построени в огромната си част от вода. Тя съставлява сред 60 до 99,7 % от тежестта им. С напредването на възрастта количеството на вода в организма понижава, т.е. дружно със загубата на тази живителна течност си отиват нашият тонус и виталност. Ето за какво поддържането на положителния воден баланс в човешкия организъм е от извънредно значение, с цел да се усещаме витални, енергични и..., несъмнено, по-млади и красиви!

До този извод стигнала и 42-годишната британка Сара Смит, която в продължение на години се оплаквала от мощно и дълготрайно главоболие, изнемощялост и неприятно храносмилане. След като най-накрая се решила да потърси съвета на експерт, тя осъзнала огромната си неточност – Сара приемала извънредно рядко и малко количество течности, а водата за нея била безспорна „ тера инкогнита “.

По рекомендация на лекарите тя почнала да употребява по 3 л вода всеки ден. В продължение на един месец, следвайки предписанията на специалистите, Сара водела дневник, в който споделяла усещанията си от въздействието на водата върху външния й тип и положение.

" Реших да направя опит и да видя какво ще стане, в случай че пия целесъобразната доза в продължение на един месец ", изяснява тя.

Преди да се впусне в реализирането на любопитния опит, Сара направила фотография на лицето си без грим. След четири седмици тя се снимала още веднъж по същия метод. Разликата сред двете фотоси се оказала поразителна!

Сара Смит преди и след опита

„ Повярвайте ми, имах фрапиращи тъмни кръгове под очите, които ме правеха да наподобявам изтощена и повехнала. Да не приказваме за бръчките, които си личаха извънредно доста. Никакъв искра на кожата, никаква прохлада. Дори устните ми бяха изсъхнали и бледи като на труп “, спомня си британката.

Тук лекарите незабавно ще прибавят, че цялата тази злокобна картина, разказана от Сара, е типичен образец за дехидратация.

" Резултатите от водата са удивителни ", споделя Сара, която към този момент се усеща и наподобява най-малко с 10 години по-млада. По-долу ви сервира нейните мемоари и наблюдения, които тя била по този начин добра да показа на профила си в " Туитър ":

Първа седмица: Има дребни обриви по тялото - това е резултат от почистването на тялото от отрови. Главоболията изчезнаха, подвижността на ставите се усъвършенства.

Втора седмица: Тонът на кожата стана по-хомогенен, бръчките и натъртванията под очите започнаха да изчезват. Дишането в този момент е по-леко и елементарно.

Трета седмица: Тъмните кръгове под очите и мимическите бръчки стават изцяло невидими. Кожата е очевидно стегната. Козметичката Сара обръща внимание на обстоятелството, че клетките на епидермиса са подобрили регенерирането си. - Сухотата в очите се губи. Килограмите пък се топят тъй като поради огромното количество вода, което тя употребява, стартира да хапва по-малко

Четвърта седмица: До края на 28-дневния интервал, Сара разказва положението си, както следва: " Чувствам се по-жива, по-слаба и здрав. Съпругът ми и приятелите ми споделят, че наподобявам 10 години по-млада. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР