Всички знаем, че трябва да ядем повече пресни продукти, когато

...
Всички знаем, че трябва да ядем повече пресни продукти, когато
Коментари Харесай

Лукът ще остане невероятно свеж три месеца или повече с „правилен“ метод за съхранение

Всички знаем, че би трябвало да ядем повече пресни артикули, когато готвим ястия вкъщи, само че може да бъде разочароващо, когато отворите хладилника си и откриете храната, която сте купили не толкоз от дълго време, към този момент е почнала да се скапва.

Лукът е съществена част от доста домашно приготвени ястия и можете да го извършите по-дълготраен, в случай че го съхранявате вярно - специалист споделя, че може да издържи три месеца или по-дълго. Въпреки че доста хора избират да съхраняват лука си в хладилника, това може да го накара да мухлясва по-бързо. Подобно на други зеленчуци от алиум, лукът в никакъв случай не би трябвало да се съхранява на студено; температурата ще трансформира нишестето в лука в захар с бързи темпове.

Експерт по готвене и създател на Little House Living, Мелиса сподели: „ Въпреки че задачите глави лук могат да се съхраняват в ледник, това не е Препоръчва се. Това е по този начин, тъй като задачите сурови глави лук всмукват бързо влагата и могат да станат по-меки в хладилника. " Вместо това специалистът показа н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР