Всички знаем, че това правителство няма да си изкара мандата.

...
Всички знаем, че това правителство няма да си изкара мандата.
Коментари Харесай

Стойнев е убеден, че правителството си тръгва предсрочно

" Всички знаем, че това държавно управление няма да си изкара мандата . Управляващото болшинство от 4 партии имат поддръжка от 1.5 млн. души. Българска социалистическа партия е една партия и има 1 млн. души. Това, че господин Борисов не може да изкара един цялостен мандат, не е проблем на Българска социалистическа партия, а на ГЕРБ ", разяснява пред БТВ зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев.

Според него народът се изселва, младите не желаят да осъществен фантазиите си тук, образованието ни е под всякаква рецензия , а в това време ГЕРБ слагат като главен приоритет инфраструктурата. " Това е необичайно. Ние сме тези, които демонстрираме грешките на ръководещите , а те сами да преценяват, че към този момент нямат място там ", изясни Стойнев.

Според него ГЕРБ са машина за гласоподаване, само че когато приказваме за политика, идеология и живота на хората, те са кръгла нула . " Спомняте си метода, по който се носеха ч увалите с бюлетини, по какъв начин се подправят протоколите , какво се случи в Галиче ", добави той.

Стойнев смята, че сега има една група от хора, която се облагодетелства само и единствено тя за сметка на българските жители . " Ако всичко в България беше толкоз хубаво, както споделя ГЕРБ, за какво хората напущат. Защо имаме подобен отлив на задгранични вложения, в случай че всичко е толкоз прелестно ".

Определението " Шайка " за управлението на ГЕРБ е обещано от Антон Тодоров , който е най-големият последовател на тази партия, " той издаде книга с облиците на ГЕРБ , които са като незаконна група. Антон Тодоров в тази книга е дал задоволително доказателства и мощно се надявам, че хората от ГЕРБ са си взели поука от това, което написа в книгата ", разяснява Стойнев.

 Боил Банов: Царските конюшни ще се възстановят
Боил Банов: Царските конюшни ще се възстановят

Министърът на културата е сърдит, че не се схваща закона

" Подадохме сигнали по какъв начин се ръководи всяка една българска община и област - в случай че не си непосредствен до властта, не можеш да имаш публични поръчки . Ако не си член на ГЕРБ, не можеш да заемеш даден административен пост ", добави той.

" В тази страна всички задаваме въпроси и няма кой да ни отговори . Така беше с хаоса с чумата преди няколко дни, а в този момент продължаваме с нова тематика - Царските конюшни . Една формация на ГЕРБ против друга формация на ГЕРБ ", акцентира Стойнев. Според него палежът на постройката е поради предпочитание парцелът да бъде съборен и там да изникне следващият мол или офис-сграда. " Прави се по този незаконен метод. Коя постройка в София сме запазили и развили? Аз персонално не знам ", добави той.

" Празникът на Бузлуджа беше необикновен . Имахме посетители от 5 балкански страни. Всички бяхме там и имахме въодушевление. Корнелия Нинова се забавлява като естествен човек. Тя е водач на партията, само че на първо място е човек - има усеща , страсти и въодушевление ", изясни Драгомир Стойнев.

 Нинова на Бузлуджа: Тази тайфа пороби народа си
Нинова на Бузлуджа: Тази тайфа пороби народа си

Българска социалистическа партия избавя България с предварителни избори и ляво ръководство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР