Всички знаем, че Токио е един от най-гъсто населените градове

...
Всички знаем, че Токио е един от най-гъсто населените градове
Коментари Харесай

3000 души пресичат на зелен светофар на най-натовареното кръстовище в света

Всички знаем, че Токио е един от най-гъсто обитаемоте градове в света.

Японската столица има над 9 млн. и 200 хиляди поданици, които всеки ден стават, пътуват до работа като по конец, работят сред 12 и 16 часа дневно и се прибират в дребните си домове.

Всички сме чували изумителни истории за това какъв брой проведени са японците и по какъв начин са подредили всекидневието си по този начин, че животът да е изцяло вероятен на тези високи обороти. Но може би най-нагледна визия за това по какъв начин как наподобява животът в японската столица ще получим, в случай че отидем на кръстовището Шибуя.



Това е едно спиращо дъха място, което всички гости следят с учудване. То влиза листата със наложителните забележителности, които би трябвало да се видят в Токио. Една от аргументите за това е статуята на може би най-известното куче в света – Хачико, чиято история разплаква всички. Но надалеч не е единствената причина./ Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР