Всички знаем, че шопинга в мола е една от любимите

...
Всички знаем, че шопинга в мола е една от любимите
Коментари Харесай

Наш търговски център сбъдва мечтата на всички мъже, изтормозени от шопинг с жените си

Всички знаем, че шопинга в мола е една от обичаните действия на дамите и една от по-малко обичаните на мъжете. Щом се отнася до мъжкия пол е несъмнено, че те не биха желали нищо повече от това да се забавляват в компанията на своите другари или да почиват в комфорта на личният си дом пред това да вършат компания на половинките си по магазините. Добрата вест е, че от този месец, на мъжете които посещават Сердика Център няма да им се постанова да избират сред това да създадат своите обичани дами щастливи или да угодят на себе си и да се отдадат на своите обичани действия.

От 1 ноември, комерсиалният център разполага със особено обособена " мъжка стая “, която предлага на мъжете многообразие от развлекателни действия, с които могат да релаксират на мира надалеч от стилната блъсканица. Освен приятната атмосфера, стаята дава отговор на потребностите и ползите на всеки мъж, оповестяват от пресцентъра на " Сердика център ".

Тя е оборудвана с първокласен тв приемник и комфортни дивани, с които футболните почитатели ще могат да се любуват на Световното състезание, а най-големите запалянковци ще могат да показват уменията си на джагата. От друга страна, тези които желаят да подтикват интелекта си по занимателен метод могат да премерят сили на табла или да отдъхнат с книга в ръка от предоставената им книжна селекция. Стаята ще работи всеки ден от 11 до 21 часа и се намира на равнище -1.

Ноември не е инцидентен месец за откриването на тази стая. Световното придвижване " Мовембър “, което се стреми да усили осведомеността по отношение на здравословните проблеми засягащи мъжете, както и денят на мъжа, който се чества на 5-ти ноември, са единствено част от аргументите, които стоят зад тази самодейност. Значителен мотив е и стартът на Световното състезание по футбол на 20-ти ноември, събитие което се чака с огромен интерес от мъжете по целия свят. Телевизорът в мъжката стаята ще включва и спортния канал на Диема, който непосредствено ще излъчва онлайн мачовете от Световното състезание в Катар.

На място ще откриете и специфичен промокод, който дава спомагателни 200 точки на всеки новорегистрирал се в мобилното приложение с лоялна стратегия на Сердика Център – SPOT. Мобилната апликация дава редица прерогативи и улеснения на потребителите. Освен, че получават специфични отстъпки в определени магазини, клиентите могат да сканират своите касови бележки след извършване на покупки в мола и да натрупат точки, които да разменят за страхотни дарове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР