Всички знаем, че първото впечатление е много важно, затова винаги

...
Всички знаем, че първото впечатление е много важно, затова винаги
Коментари Харесай

10 полезни трика, с които ще изглеждате страхотно

Всички знаем, че първото усещане е доста значимо, по тази причина постоянно се стремим да изглеждаме допустимо най-добре. Ето за какво се опитваме да се придържаме към избран жанр и да сортираме това, което носим. Но има още няколко неща, които би трябвало да помним, с цел да изглеждаме съвършено.

Ще ви споделим няколко потребни трика:

Яката ви би трябвало да подхожда на формата на лицето ви

Когато избираме риза или блуза, не постоянно обръщаме внимание на формата на яката. Това не е ужасна неточност, само че в случай че обърнете внимание на тази част, ще можете да наблегнете формата на лицето си и да изглеждате ужасно.

Тесната яка е добра за хора с необятно лице, тъй като тази яка прави лицето образно по-слабо. За тези, които имат овална форма на лицето, се предлага класическа яка. А пък тези, които имат тесни лица могат да опитват с формата на яката, да вземем за пример, биха могли да изберат кръгла форма.

Обърнете внимание на раменете и ръкавите си

Когато пробвате облекла, обърнете внимание на раменете и ръкавите. Има едно предписание за тези две елементи: шевовете на раменете би трябвало да са навръх раменете, а ръкавите би трябвало да приключват на китката.

Обърнете внимание на навитите ръкави

Много хора са привикнали да навиват ръкавите на ризите и блузите си. Но когато ги обтегнат вечер, плата постоянно е намачкан и ръкавите стават по-къси. За да избегнете това, развивайте ръкавите през няколко часа.

Разкопчани и закопчани копчета на палтото

Може да наподобява изненадващо, само че даже и дребен подробност като копчетата на палтата и якетата се нуждае от известно внимание. Трябва да знаете, че горното копче може да бъде закопчано или оставено разкопчано, междинните би трябвало постоянно да са закопчани и долното би трябвало постоянно да е разкопчано.

Не се опасявайте да харчите доста пари за обувки
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР