Всички знаем, че някои хора са по-добри или по-малко добри.

...
Всички знаем, че някои хора са по-добри или по-малко добри.
Коментари Харесай

2-те най-зли зодии

Всички знаем, че някои хора са по-добри или по-малко положителни. Има два знака, обаче, които от време на време в действителност може да бъдат рискови. Ето кои са те.
Овен
Управителят на Овена е енергичният и емоционален Марс. Когато е в положително въодушевление Овенът е прелестен другар. С него няма да ви е скучно и е подготвен да помогне. Но в случай че го заварите в неприятно въодушевление и/или го ядосате с нещо, то върху вас ще се стовари същински вихър.
Овните са избухливи и упорити. С тях не може да се договориш. Ако са ви дали обещание нещо, бъдете подготвени в последния миг да се отметнат. Освен това не са в положение да чуят логическите доводи на събеседника. Именно от там идват всичките им беди. Мъжете от този знак постоянно си мислят, че някои въпроси може да се решат само с юмруци, написа ggtnews.com.
Скорпион
Този знак също е под покровителството на Марс. В умерено положение Скорпионите са спокойни и приветливи. Понякога даже може да бъдат сметнати за наивни. Под тази маска, обаче се развихрят същински стихии от страсти.
Скорпионът рядко показва възприятията си, само че в случай че търпението му се изчерпа става ужасно. В такива случаи Скорпионите стават зли и даже жестоки.
Само очиствайки душата си те са способни да се отворят към положителното. Най-важната им победа е над самите тях.
Поведението на човек се дефинира освен от зодиакалния му знак, само че и от равнището на развиване на личността му. Да си злобен или добър е персонален избор на всеки.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР