Всички знаем, че не винаги скъпите продукти са по-добри от

...
Всички знаем, че не винаги скъпите продукти са по-добри от
Коментари Харесай

8 продукта от дрогерията, които са много по-добри от по-скъпите им алтернативи

Всички знаем, че не постоянно скъпите артикули са по-добри от евтините. Когато купуваме скъпа козметика, ние плащаме за продукта, само че и за марката. Затова елементарно можем да намерим качествени и евтини други възможности на скъпите козметични артикули в дрогерията. Ето кои са евтините и ефикасни разновидности:

1. Салицилова киселина

Салициловата киселина е съставна част в доста артикули за хубост, които почистват, овлажняват и подхранват кожата.

Освен това салициловата киселина е съвършен ексфолиант. Тя отстранява мъртвите кафези на кожата и овлажнява горните пластове на епидермиса, предотвратявайки обръщането на косми. Тя също по този начин оказва помощ да се отървете от врасналите косми - просто нанасяйте салицилова киселина в засегнатата област с памучен тампон.

2. Паста от салицилова цинк

Тази паста е едно от най-хубавите медикаменти за пъпки. Основният съставен елемент, цинков оксид, се употребява необятно за понижаване на възпалението, облекчение на признаците на акне и отбрана на кожата от слънчевите лъчи. Благодарение на тези потребни свойства доста козметични артикули, даже тези за деца, съдържат цинк.

3. Хлорхексидин

Този добре прочут антибактериален разтвор може да се употребява освен за дезинфекция, само че и като дезодорант, защото хлорхексидинът е една от главните съставки в дезодорантите. Неприятната миризма се появява, когато се потите, тъй като бактериите употребяват потта като храна.

Нанесете хлорхексидин на подмишниците си след душ с памучен тампон.

4. Ламинария

 8 продукта от дрогерията, които са доста по-добри от по-скъпите им други възможности You tube

Ламинарията е същата като морско зеле или морски водорасли и е добре прочут фактът, че това е един от главните съставни елементи на множеството антицелулитни артикули. Тази процедура усъвършенства еластичността на кожата и можете да си я вършиме вкъщи.

Използвайте марля или транспарантно фолио, с цел да прикрепите ламинарията към кожата и поставете одеяло от горната страна.

5. Алфа-липоева киселина
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР