Всички знаем, че не е здравословно, но го искаме така

...
Всички знаем, че не е здравословно, но го искаме така
Коментари Харесай

Странната причина, поради която искаме да правим секс с бившите си

Всички знаем, че не е здравословно, само че го желаеме по този начин или другояче.

Чувала съм хиляди истории. Повечето хора се усещат неловко, срамят се и се ядосват на себе си, само че все пак спят с някогашните си. Това деяние ВИНАГИ провокира комплициране и паника, само че по някаква странна причина, хората не престават да го вършат.

Понякога това води до непрекъснати проблеми. Понякога води до кратковременно събиране, като в 90% от случаите двойката се разпада и е доста по-болезнено и разочароващо от първия път. И въпреки всичко, все пак това, хората, които имат предпочитание да вършат секс с някогашните си, са доста на брой.

Изследване извежда аргументите, заради които бихте могли да имате предпочитание за секс с някогашния си:

1. Имате предпочитание за полов контакт с някого

Това е главната причина за доста хора. Въпреки че за някои това е предпочитание за елементарен физически досег. Докосването е от значително значение за нашето богатство и половата фамилиарност усилва цялостното задоволство от живота и щастието. Освобождаваме дребни количества окситоцин, който е хормон на свързване / обич, когато докоснем някого.

2. Желаете секс за разлъка

Това се случва при доста хора, когато връзките им са " комплицирани " и приключват с комплициране. За някои, раздялата със секс води до възприятие за привършване. За други това просто обърква нещата по-нататък. Често е невероятно да се получи край, защото взаимоотношенията приключват по разнообразни аргументи и засегнатите хора не постоянно се съгласяват за какво нещата са завършили.

3. Това е метод раздялата да е по-малко сурова

Особено в случаите на дълга връзка. Често желаеме по-бавно, по-нежно обособяване един от различен. Твърде необичайно е ненадейно да изчезне някой, който е бил част от нашия живот.

4. Просто сте самотни

Усещаме някогашните си близки и познати. Създаването на нови взаимоотношения лишава време. Необходимо е да опознаете индивида прочувствено и физически. Затова постоянно се връщаме към старите, познати хора. Това изисква по-малко старания.

Сексът с някогашния облекчава самотата ни за момента, само че усложнява нещата и забавя процеса в бъдеще. В последна сметка, би трябвало да свикнем да бъдем сами, даже да е за къс прериод.

В някои случаи, сексът води до слагане на края, само че в други случаи води до комплициране, болежка и отрицателни страсти.

5. Имате биохимична реакция към секса с някогашния

Тук идва окситоцинът още веднъж. Този свързващ хормон съпътства положителния секс, а дамите създават повече окситоцин от мъжете. Поради това те са по-податливи на секс с някогашния.

6. Тъй като връзката е завършила, вие се заблуждавате, че е постоянна

В края на краищата историята към този момент е написана и ние знаем края. Познаваме всичко и можем да предвидим бъдещето във връзка с тази връзка.

Ако се усещат добре, хората постоянно изпитват потребност да пренапишат предишното и да стартират да имат вяра, че връзката е по-добра от тази, която е била, или че са създали неточност, като прекратят връзката.

Дали има случаи, в които е здравословно да вършиме секс с някогашния си? Със сигурност не е, в случай че не се вгледате ясно в това, което и двамата вършиме. Трябва да сте наясно с претекстовете зад секса и да изясните каквито и да било упования. Ако не сте деликатни, можете да се върнете назад в една връзка, която не ви е комфортна преди всичко.

Също по този начин, в случай че към момента сте свързани в връзките си с някогашния си, не сте способни да започнете нови връзки. Всъщност, единственият случай, когато е в действителност здравословно да вършиме секс с някогашния, е, в случай че сте прочувствено постоянни.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР