Всички знаем, че лавандуловите полета са сред предпочитаните фонове за

...
Всички знаем, че лавандуловите полета са сред предпочитаните фонове за
Коментари Харесай

Владо Карамазов позира насред лавандула, наред е слънчогледът

Всички знаем, че лавандуловите полета са измежду желаните фонове за красиви летни фотоси. И даже не е нужно да вървим до Прованс, тъй като и тук, в България си имаме страхотни.

Розовата котловина е българският Прованс. А фотосите в примамливото лилаво са измежду най-популярните в обществените мрежи.
 Лавандулата, България, BBC и по какъв начин страната ни стана водещ производител на лавандулово масло
Българската лавандула и ароматът на триумфа

Стоката, която се търси по целия свят

В звук с лавандуловата вълна и с присъщото си възприятие за комизъм Владимир Карамазов блесна със закачливо фото в профила си в Instagram.

View this post on Instagram
A post shared by on Jul 24, 2020 at 2:54am PDT

„ И аз измежду лавандула като всички бг моми. Мойта е леко увехнала, само че е лавандула “, написа наскоро той. Последва втора фотография и още един остроумен коментар: „ Още един път ще ви занимая с лавандулата, тъй като малко откакто снимах първата фотография, от кеф литнах. Толкова за тази година и това насаждение. "

„ Сега една със слънчогледи ", подкокоросват го приятелите му в обществената мрежа. Като се има поради, че лавандулата цъфти от средата на юни до края на юли, то очевидно август ще е месеца на фотосите посред слънчгледови полета.
 Лавандулата, готвенето и по какъв начин ястията да ухаят прелестно, само че не и на сапун
Как да готвим с лавандула (без храната да мирише на сапун)

Когато лавандулата влезе в чинията, а освен в фрагмента

Шегата настрани, само че фотосесия в лавандулови полета се предлага като оферта от значително професионални фотографи. Другите желани фонове са маковите полета, розите и както към този момент писахме, слънчогледите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР