Всички знаем, че името на един човек говори много за

...
Всички знаем, че името на един човек говори много за
Коментари Харесай

Ето кои женски имена носят най-силна положителна енергия

Всички знаем, че името на един човек приказва доста за него и постоянно е първото нещо, което научаваме, когато се срещаме с някой нов човек. Името ни служи през целия ни живот и е едно от основните неща, с които ни помнят.

Има имена, които вършат по-голямо усещане от други и носят по-силен заряд със своето неповторимо комбиниране от букви и прикрит смисъл. Тези имена дават на притежателките си една избрана харизма и мощна сила.

Ето и кои са те:

Екатерина - това име значи “чистота ” и дамите, които го носят, са освен магнетични и обективни персони, само че са и извънредно мощни и не оставят никой безразличен към тяхната хубост и тайнственост.

Ирина - това е древногръцко име и значи “мир ”. Дамите, носещи името, в действителност са доста положителни и миролюбиви, постоянно са подготвени да оказват помощ и са невероятни другари и брачни сътрудници.

Александра - всички имена, започващи с буквата “А ”, носят позитивен заряд, само че името Александра на гръцки значи “смела ” и “защитничка ”, което прави дамите, носещи това име, едни извънредно смели, инициативни и борбени дами.

Анна - дамите с това име в никакъв случай не остават незабелязани. То значи “благодат ”. Жените с това име са красиви и извънредно интелигентни. Всички ги ценят високо.

Виктория - всички дами, носещи това име, са родени победителки, които не се отхвърлят елементарно от своите цели, знаят какво желаят и обичат да бъдат в центъра на събитията, написа edna.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР