Всички знаем, че храната на борда на самолетите рядко става

...
Всички знаем, че храната на борда на самолетите рядко става
Коментари Харесай

Какво да хапваме по време на полет

Всички знаем, че храната на борда на самолетите рядко става за хранене, в случай че не пътуваме на борда на Air France или Сингапурските авиолинии (виж най-долу). Една от дребното приятни неща в кетъринга по време на полет е да убием малко време, до момента в който чакаме най-сетне да кацнем на твърда земя. Как обаче да не ни пристъргва стомаха, само че и да не се тъпчем с безвкусната храна, поднесена ни от стюардесата? Ето няколко разновидността, доверени ни от хората, които са най-наясно с качеството на ястията на самолетите - стюардесите.

Ядки

100 г орехи, бадеми, кокосови кубчета, фурми или каквито други ядки и сушени плодове ни харесват ви избавят, без да заплашват калорийния ни банкет. Не е като изсъхнал сандвич с комат шунка и повехнала маруля, нали?

 Снимка 369621

Мюсли

Когато имаме време и предпочитание, можем да подготвим закуската си на борда от у дома. Просто слагаме в еднократно пликче от обичаните си мюсли и молим стюардесата за чаша с гореща вода. Готово!

Пауч с бебешка храна

Звучи неуместно, само че дребните еднократни дози плодови или зеленчукови пюрета, които се продават на бебешките щандове в дрогериите, са здравословен и елементарен метод да залъжем глада. Почти всички са направени от био артикули, което значи, че можем да им се любуваме с чиста съвест.

 Снимка 369622

Твърдо сварени яйца

Хранителни, потребни и засищащи, варените яйца с елементарен метод да хапнем на борда, без да посягаме към мазните (и скъпи) чипсове. Приготвяме ги вечерта преди полет, слагаме ги необелени в еднократно пликче и сме подготвени за 3-часов полет.

Енергийни барчета

Продават се във всеки супермаркет, а в по-големите можем да намерим и органичните им разновидности. Запасяваме се най-малко с две - може да огладнеем доста или пък да решим да почерпим пасажерът до нас.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР