Всички знаем, че еднообразието убива страстта, затова трябва смело да

...
Всички знаем, че еднообразието убива страстта, затова трябва смело да
Коментари Харесай

Не сте истинска двойка, ако не сте правили тези 17 вида секс!

Всички знаем, че еднообразието убива пристрастеността, по тази причина би трябвало самоуверено да експериментирате в леглото. А с цел да може да се наречете двойка, би трябвало наложително да сте правили тези 17 типа секс:

1. Пиянски секс
В началото на връзката нормално ви би трябвало известно количество алкохол, преди да се съблечете. Той отстранява задръжките и прави процеса на проучване на непознатото тяло по-малко объркващ. Ако това ви оказва помощ да се чувствате по-освободени и уверени, направете го.

2. Махмурлийски секс
Независимо дали сте имали тежка вечер, тъй като още сте при започване на връзката, или тъй като сте чествали годишнина, махмурлийският секс е естествено продължение на пиянския секс. Събуждате се и се чувствате толкоз зле, че единственото нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре (освен бекон с яйца или сандвич със сирене, схваща се) е един оргазъм.

3. Трезвен секс
Понеже няма по какъв начин да сте непрестанно пияни, на избран стадий ще ви се наложи да вършиме секс трезви. Красотата на трезвения секс е в това, че чувствата ви са доста по-изострени и действителни, в сравнение с когато сте пили. Освен това е доста по-запомнящ се, просто тъй като сте в положение да го запомните и няма да имате бели петна в паметта.

4. Празничен секс
Когато обичате някого, неговото благополучие е и ваше. Какъв по-добър метод да отбележите празника от това да подарите на обичания оргазъм? Лични мотиви, сполучливо взети изпити или завършени покупко-продажби – сексът постоянно е добре пристигнал.

5. Секс за напомпване на егото
Всички ние имаме неприятни дни, в които се усещаме депресирани и тотално не-секси. Когато имате връзка, е добре да усетите дали сътрудникът ви има потребност от напомпване на егото и изплъзване от дупката. Един от най-хубавите способи за това е да му върнете чувството за благополучие посредством секс.

6. Секс по обвързване
Понякога вършиме секс просто тъй като наподобява, че би трябвало. Например когато сте на отмора и сте освободени от нормалните отговорности, ви се коства, че би трябвало да вършиме повече секс от нормално. Празници, рождени дни и годишнини също за мотив за секс, най-много тъй като ви наподобява неправилно да не вършиме.

7. Секс с ненавист
Без значение какъв брой се обичате, ще има и моменти, в които се ненавиждате. Ще се карате, ще се ненавиждате и даже единствено лицето на колегата ще ви изпълва с гняв. За благополучие, има добър метод за потребление на този яд. Когато го канализирате в секс, той може да докара до доста буйни прекарвания, включващи късане на облекла, пърпорене и интензивни оргазми.

8. Секс за помиряване
Щом гневът избледнее и си припомните какъв брой доста се обичате, идната стъпка е сексът за помиряване. Казвате си благи думи, извинявате се за предходното си държание и вършиме обич сладко, нежно и дълго.

9. Секс за него или нея
Няма да се чувствате възбудени всякога, когато сътрудникът ви желае секс. Но въпреки всичко би трябвало да го извършите, без значение по обичайния метод или по някой от различните, даже да не сте в въодушевление. Защото ще има моменти, в които той ще направи същото за вас.

10. Сутрешен секс
Има сутрини, в които натискате бутона за отсрочване на алармата и изполвате тези добави 20 минути не с цел да си доспите, а за секс, оповестява "Ай Уомън ". Няма по какъв начин да съжалявате за подобен старт на деня. Той ви изпълва с сила и удовлетворение и ви кара да мислите един за различен чак до вечерта, когато ще го извършите още веднъж.

11. Секс при болест
Двойките нормално боледуват дружно, тъй като поддържат непосредствен контакт и обменят телесни тайни. Лежите дружно в леглото, кихате, кашляте и подсмърчате, само че ненадейно ви хрумва, че един оргазъм може да облекчи страданията ви. И няма да сгрешите. Сексът ще бъде потен и замърсен, само че запаметяващ се.

12. Рутинен секс
Всяка двойка рано или късно стига до рутина в секса. Но каквото и да е „ обикновено “ за вас и колегата ви, не би трябвало да бъде разочароващо. В последна сметка, към този момент знаете кои пози и техники ви доставят най-голямо наслаждение. Така че ги използвайте, без да се страхувате от скуката.

13. Мръснишки секс
Ако се усещате затънали в рутина, постоянно можете да разнообразите нещата. Четете публикации, гледайте филми, бъдете отворени за нови хрумвания. Можете да започнете с нещо просто като пърпорене или връзване на очите, или пък да минете на идващото равнище с анален секс или оргия. Експериментирайте.

14. Глупав секс
Смехът и оргазмът са едни от най-приятните неща и освобождават в мозъка хормоните на щастието. Когато се комбинират, резултатът е още по-силен. Двойките, които са дружно от дълго време, знаят това и не се тормозят да включат смешки и смях в секса.

15. Носталгичен секс
Когато сте дружно отдавна, сте натрупали забележителен списък от общи мемоари. Използвайте ги, с цел да съживите романтиката. Припомнете си по кое време и по какъв начин сте били щастливи и се оставете пристрастеността да ви завладее още веднъж.

16. Секс на публични места
Сексът навън е в листата с стремежи на множеството двойки. Не е толкоз мъчно да се реализира, а тръпката и историята, която ще разказвате по-късно си костват. Трябват да уцелите единствено верния миг и вярното място. В подмяна на няколко минути дискомфорт, ще има с какво да се хвалите цялостен живот.

17. Бърз секс
Времето не би трябвало да е ограничителен фактор в половия ви живот. Ако желаете трайна връзка, би трябвало да намирате време за секс, без значение какъв брой сте заети. Един от методите е да се усъвършенствате в бързия секс. Така постоянно можете да открадвате няколко минути за него, без да се чувствате полово неудовлетворени. Дори няма потребност да се събличате, с цел да го извършите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР